.

Sub Birou Ergonomice Suport pentru picioare Plus ( Înalt ) – Spumă Picior de Odihnă pentru Circulație și Confort cu Cârlig și Buclă de-a Fixa Material – Office Essentials Taburet pentru Bărbați și Femei de Dr. Perne, 5x11x17.5.

Sub Birou Ergonomice Suport pentru picioare Plus ( Înalt ) – Spumă Picior de Odihnă pentru Circulație și Confort cu Cârlig

RON 52.00

Din mărfuri
En el almacén

PUNE PICIOARELE în SUS – Face stând la un birou confortabil și sănătos, cu o spumă taburet de la Dr. Perne!Recomandat pentru persoanele care sunt mai puțin de 5.4 metri înălțime ( observație Importantă : produsul vine într-un PACHET de VID, vă rugăm să-l 24 de ore pentru a reveni la dimensiunea inițială ).Cel MAI bun MATERIAL – Ta suporturi pentru picioare nu se va supraîncălzi picioare sau aduna murdăria datorită respirabil acoperi!.De bun GUST și ESENȚIAL – Bucurați-vă de beneficiile ȘI stilul de picior scaun cu chic modele!.La REVEDERE FERMOARE – Ce nu va zgâria podea și durează mai mult?Odihna cârlig și buclă de proiectare!.AȘEZAT & SATISFĂCUT – o Experiență confortabilă munca de birou cu încredere în garanție pe viață!.Culoare : Gri si Alb | Dimensiune : 5x11x17.5.

Specificații detaliate