.

Pat de Șine pentru Copii mici si Sugari – Copii Pat de Siguranță Guard rail –Pat Copil Șine pentru Twin, Full Size, Queen &King Saltea – pat feroviar Pentru copii – Extra Lungi Pătuț feroviar de Paza-Alb (59L19.5H in)

Pat de Șine pentru Copii mici si Sugari – Copii Pat de Siguranță Guard rail –Pat Copil Șine pentru Twin, Full Size, Queen

RON 139.98

Din mărfuri
En el almacén

????【Compatibilitate si Universal se Potrivesc pentru toate dimensiuni pat】 : Tot Craft Pat Șină de siguranță Guard funcționează cu orice tip de pat care are lamele , cutie de primăvară sau bază de lemn .De asemenea, potrivit pentru Patuturi , matrimonial , Duble, gemeni , paturi king-size , saltele simple , paturi Copilul , Tempurpedic paturi , paturi Supraetajate , paturi full size , paturi Twin , Duble saltea si saltea dublu. ????►Siguranța pe Primul◄ : tije metalice și plasă tesatura sunt realizate din materiale non toxice. ????↙Fold -Down↙ : patentat Ori în jos caracteristică vă permite acest bedrail să îndoiți în jos și de a intra și ieși din pat sau când scoateți foi. 【Ușor de instalare și Mașină de spălat】 : Foarte ușor de instalare după cum se arată în video de instruire și manualul .De asemenea, ochiurilor de plasă tesatura este lavabilă la mașină. ✅ 【 BANII ÎNAPOI GARANTAT 】 : Dacă nu sunt îndeplinite pentru orice motiv , puteți obține banii înapoi fără întrebări. ????????Faceți clic pe "vizita Tot Craft magazin" sub titlul pentru a viziona mai multe videoclipuri mărturie pe Tot Craft copil pat feroviar.

Specificații detaliate