.

COXTNBIO 2021 [Nou Upgrade] Ușa Proiectul de Dop, Dimensiune 30 36 Sub Ușă Proiectul de Blocare pentru Uși de Aer Garda Ușa Sunet de Blocare Ușă Matura, de Economisire a Energiei (de Cafea)

COXTNBIO 2021 [Nou Upgrade] Ușa Proiectul de Dop, Dimensiune 30 36 Sub Ușă Proiectul de Blocare pentru Uși de Aer Garda Ușa

RON 31.98

Din mărfuri
En el almacén

Bumbac.Ușor de instalat : 30 la 36 "dimensiuni reglabile,puteți face cu ușurință prin tăiere de spumă de la ușă lungime.Velcro de fixare : Velcro de fixare este utilizat pe usa pentru a preveni protecție dublă de mișcare cu deschiderea ușii. 【Perfect de design】 Reduce zgomotul și de aerul rece, vânt și lumină, miros sau zgomot, și de a face camera mai confortabilă.Designul unic poate proteja perfect confortul din dormitor. 【Potrivit pentru toate tipurile de pardoseli】 bariera pe sub ușă are suficientă flexibilitate și poate fi folosit pe orice tip de podea.Ușa de umiditate-dovada dispozitiv poate muta cu ușurință cu ușa și să alunece pe covor, lemn, placi ceramice, și linoleum.Nu este nevoie să se aplece și să se repoziționeze. 100% garanție de satisfacție sau plin de bani înapoi de aici.Dacă nu sunteți mulțumit cu proiectul de dop,vă rugăm să ne contactați,vă vom oferi servicii satisfăcătoare.Dacă produsul nu este adecvat, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, magazinul nostru are dimensiuni mai mari de produse pentru tine de a alege.Culoare : Cafea - 1. Aer condiționat cant ține camera ta rece sau cald. 2. Întotdeauna au praful de pe suprafață. 3. Zgomotul reduce calitatea somnului. 4. Podeaua devine, de obicei înmuiate după lichidare și plouă.Cu Coxtnbio ușa spațiu de blocare,vă pot spune la revedere de la aceste situații.Moale la atingere, zgomot de blocare,punct de blocare,dovada de praf precum și pentru a preveni aer rece în,face camera mai cald în iarna rece,mai rece în timpul verii, vă ajuta să salva o mulțime de energie electrică proiect de lege.

Specificații detaliate