.

Telescopic Scara De 18,5 Metri, Aluminiu Telescopic Scara cu Detașabil Cârlig, Roti și de Jos Treaptă, 15 Scari Telescopice 440 Kg Capacitate (Dimensiune : 18.5 ft)

Telescopic Scara De 18,5 Metri, Aluminiu Telescopic Scara cu Detașabil Cârlig, Roti și de Jos Treaptă, 15 Scari Telescopice

RON 941.14

Din mărfuri
En el almacén

STABILITATE : Telescopic scara a cârlige în partea de sus de care se poate folosi pentru a agăța lucruri, astfel încât să nu cadă peste sau alunecare.Unghi picioare de cauciuc și cauciuc topuri maximiza suprafata de prindere.Ușor de Extensie și Retragere : Telescopic scara este foarte ușor pentru a regla înălțimea pentru mai scurte și mai înalte locuri.Jos treaptă cu roți pentru o deplasare ușoară scara.Se întinde și se fixează cu ajutorul butoane pentru degetul mare, pentru măsurile care nu va aluneca în jos, în timp ce în uz.Anti-alunecare treaptă în două ape pași design păstrează picioarele de alunecare în jurul valorii de atunci când scara este urcat, în timp ce oarba pe stalpi de sprijin permite treptele pentru a fi reparat în loc de suport stabil.Aliaj de Aluminiu Premium : Telescopic, Extensie Scara este fabricat de înaltă calitate din aliaj de aluminiu.Este ușor și ușor de transportat, fara a sacrifica puterea.Telescopic scară nu ia mult spațiu în casă și poate fi folosit pentru orice loc care ar putea avea nevoie să fie atins.Telescopic scara este ușor să se mute și să puteți pune cu ușurință în mașină.Dimensiune : 18.5 ft.

Specificații detaliate

Numărul de pedale:
15 pași
Scara dimensiuni după extindere:
5.8 m / 18.5 ft
Lățime:
68cm / 2.2ft
Greutate:
14.1kg / 31.1lbs
Sarcina:
200kg / 440lbs
Aplicabile scene:
De zi cu zi acasă / birouri / predare de locuri.
★ CARACTERISTICI:
1. Realizate din 6063A din aliaj de aluminiu, stabil și durabil. :
2. Jos treaptă cu roți pentru o deplasare ușoară scara. :
3. Fiecare treaptă a scării are 2 pini de blocare, mai practic. :
4. Non-alunecare de jos maneca cu o puternică rezistență la uzură,pot preveni alunecarea. :
5. Scară telescopică are o puternică capacitate de asumare și poate suporta 330lbs de greutate. :
6. Utilizate pe scară largă în diverse întreprinderi, familii, telecomunicații. :
★ NOTICE:
1. La scări telescopice dimensiune este pur manuală de măsurare și există o eroare de 1-2cm.Este un fenomen normal. :
2. Obiecte Decorative prezentate în fotografii de produs nu sunt incluse. :
3. Vă reamintim că, din cauza la lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini. :
4. Data de livrare este de 10-20 de zile, a reveni gama este de 30 de zile. Dacă orice problemă, vă rugăm să ne contactați proptly. :