.

Mini Electric Ceramica Masina cu roti Mici de Ceramică Mașină de Formare cu Tava pentru DIY Lucrare de Ceramica Lut Art Craft (Roșu)

Mini Electric Ceramica Masina cu roti Mici de Ceramică Mașină de Formare cu Tava pentru DIY Lucrare de Ceramica Lut Art Craft

RON 142.60

Din mărfuri
En el almacén

【MATERIALE de ÎNALTĂ CALITATE】adoptă o înaltă calitate mentală placă turnantă și nu ruginește.Viteza este stabilă și se poate lucra cu ușurință.Cererea de scurgere comutator de protecție la partea de jos a mașinii poate garanta siguranța dvs. și vă va aduce o placuta de ceramica experiență. 【MOTOR PUTERNIC si cu ZGOMOT REDUS】este echipat cu înaltă calitate motor și roata se rotește lin cu 0-1500r/min viteza de rotație. 【AVANTAJE】este practic, în condiții de siguranță și convenabil, cu zgomot redus (mai puțin de 60d B), viteza reglabila si operare umanizat, de încredere qulity și de economisire a energiei. 【APLICAREA pe scară LARGĂ】 : este potrivit pentru școala de ceramică de predare, ceramică bar, magazin de BRICOLAJ, sau utilizarea acasă pentru a satisface majoritatea profesionist sau amator ceramice entuziaști. 【COMBINAREA ART & MINI DIMENSIUNE】aspect Frumos și culori strălucitoare face starea ta de spirit mai placuta.Corpul principal este vopsit și are structura compacta, care are o amprentă mică, cu noroi de protectie si operare usoara.

Specificații detaliate