.

NewWays 2-Pack Bling Cazuri Compatibile pentru Apple Watch 38mm 40mm 42mm 44mm, Bara de Protecție pentru iWatch SE Seria 6 5 4 3 2 1 (40mm, Roz/Clar)

NewWays 2-Pack Bling Cazuri Compatibile pentru Apple Watch 38mm 40mm 42mm 44mm, Bara de Protecție pentru iWatch SE Seria 6

RON 19.98

Din mărfuri
En el almacén

✨ Uimi în acest caz - Impodobita cu 96 de calitate premium, strasuri, ea strălucește mai ales în soare sau lumină puternică.Blings nu vine off - avansat adeziv proces, strasuri sunt permanent lipite pe caz și nu va avea loc niciodată. ????Realizate din premium din policarbonat, este super ușor și se adaugă nici o povară suplimentară pentru încheietura mâinii.Proteja ceasul margine de zi cu zi zgâriere și lovire. ????Protecție completă - Precis decupaj asigură o potrivire perfectă, care deține i Watch în condiții de siguranță și nu se încadrează cu ușurință.Proteja apple a uita-te la zgârieturi și șocuri. ????Este o clipă de a pune on-uri super-ușor pentru a fixa pe și decolare.Vă rugăm să nu uitați să verificați partea din spate a ceasului și asigurați-vă că comanda marimea potrivita. (38mm/ 40mm/ 42mm/ 44mm).Acesta nu va interfera încărcare, la toate, puteți încărcare, fără a lua off cazul.

Specificații detaliate