.

Sud Steaua Vinamilk Condensat Îndulcit Creamer 45.3 oz Cutie (1284g) - Perfect pentru Cafea Vietnamez, Tartă cu fructe, Fructe - Face Ceva Delicios (1 Pachet)

Sud Steaua Vinamilk Condensat Îndulcit Creamer 45.3 oz Cutie (1284g) - Perfect pentru Cafea Vietnamez, Tartă cu fructe, Fructe

RON 32.18

Din mărfuri
En el almacén

✅ Trebuie SĂ-AU CREAMER PACK - pachetul Nostru include două 45.3-uncie (1,284 g) cutii de condensat îndulcit, lapte pentru cafea.Acest dulce pentru frișcă are un gust fin, amestec premium, și aroma parfumat. ✅ Un GUST DE VIETNAM - UN produs popular în Vietnam, condensat lapte pentru cafea este adesea folosit de către localnici cu cafea.Acest lucru este de a contrabalansa incredibil de puternic întuneric-friptura aroma lor de preparare a cafelei. ✅ 2-ÎN-1 PRODUS - Acest lucru are ingrediente de o cafea creamer și consistența și textura de lapte condensat, făcându-l potrivit nu numai pentru cafea, dar, de asemenea, cu deserturi și băuturi.Această cremă se va adăuga o mare strat de dimineata paine prajita sau o atingere dulce pentru amestecat fructe cupa. ✅ DELICIOS și AROMAT - Dacă ceea ce iti place este un bun, amar friptura de întuneric, ne-a îndulcit original cafea creamer vă permite să experiență delicioasă cafea cu lapte, cu doar dreptul de pumn de dulceață. ✅ SATISFACȚIE GARANTATĂ - Parte a managementului calității este de a asigura toate produsele noastre sunt realizate numai din ingrediente premium.Pentru a asigura calitatea îndulcit cu frisca, se păstra la frigider după deschidere.Dimensiune : 2.9 Kg (Pachet de 1).

Specificații detaliate