.

HANDLIKE 2 Perechi Cuptor Mănuși de Bumbac Mănuși de Cuptor cu Degetele Bucătărie Titularii Oală Dublu Rezistent la Căldură Mănuși pentru Gătit, Coacere Grill și Prăjire (Alb)

HANDLIKE 2 Perechi Cuptor Mănuși de Bumbac Mănuși de Cuptor cu Degetele Bucătărie Titularii Oală Dublu Rezistent la Căldură

RON 25.98

Din mărfuri
En el almacén

【Remarcabile de Design】:Dublu design rezistent la caldura!Cuptor mănuși cu un deget plin de mobilitate, flexibil.Poate fi folosit cu mana stanga sau dreapta, unisex. 【Înaltă Calitate】:Făcute de înaltă calitate și ușor țesute material de bumbac, astfel încât mănuși de cuptor poate fi utilizat pentru o perioadă lungă de timp.Materialul de grad alimentar, puteți contacta direct cu alimente. 【Multi-funcție】 : mănuși rezistente La căldură poate lucra cu ușurință cât de grătar mănuși, mănuși pentru manevrat vase mănuși cu un deget, mănuși de căldură pentru gătit mănuși cu un deget, mănuși de protecție, mănuși de protecție, de bumbac mănuși de lucru. 【Mașină de spălat】 : Cu nu vă faceți griji pentru a arunca mănuși de gătit direct în mașina de spălat și le atârnă afară, la soare să se usuce. 【Cadou Perfect】 : cuptor mănuși poate fi un cadou minunat pentru familie, in special pentru mama și tatăl, pentru că ele pot fi utile în diferite aplicații de casă și grădină.Culoare : Alb | Item Cantitate Pachet : 2.

Specificații detaliate