.

PrettyClaw | 4pc Piatra Ponce pentru Picioare Callus Remover Ponce Pad Pedichiura Instrument de piatră Ponce Bar Indeparteaza Pielea Moarta Ponce Picior Scruber (Pachet de 4)

PrettyClaw | 4pc Piatra Ponce pentru Picioare Callus Remover Ponce Pad Pedichiura Instrument de piatră Ponce Bar Indeparteaza

RON 15.90

Din mărfuri
En el almacén

★ Salon Profesional de Calitate Ponce Bara pentru Picioare.Perfect pentru salon de utilizare, pedichiura, spa-uri picior, etc. Aproximativ 4,9 x 1.7 x 0.9 in. ★ 4 Pachete de piatră Ponce Baruri. 2 Galbene Si 2 Mov Grosier Crupe.Convenabil ambalate individual pentru sanitaro-igienic scopuri. ★ Pentru cele mai bune rezultate folosi piatra ponce pad, după ce pielea a fost înmuiate și se înmoaie în cada de duș sau baskin.Folosesc piatra ponce pad cu apă.Frecati pad peste bătături, bataturi sau a pielii de mână pentru o buna finisaj moale. ★ O modalitate extrem de convenabil pentru a menține picioarele frumoase tot timpul.Special formulat pentru eliminarea în mod eficient bătături și piele uscată. - Pentru salon utilizare, pedichiura, spa-uri picior, etc.- Dimensiune convenabilă pentru uz individual la domiciliu - Pentru rezultate optime, utilizați o piatra ponce pad, după ce pielea a fost înmuiate și se înmoaie în cada de duș sau baskin. - Folosesc piatra ponce pad cu apă. - Frecati pad peste bătături, bataturi sau a pielii de mână pentru o buna finisaj moale.- Convenabil ambalate individual pentru instalații sanitare și de igienă scopuri.- O modalitate extrem de convenabil pentru a menține picioarele frumoase tot timpul.Culoare : 2 Violet & 2 Yellow Grit : Coarse Size : Aproximativ 4,9 x 1.7 x 0.9 in Quantity : 4 pieces Condition : Brand New Manufacture : Pretty Claw.

Specificații detaliate