.

KZ HD Bluetooth pentru Căști/Căști Wireless Cablu cu Microfon Înlocuitor pentru (B PIN (KZ-ZST/ZS10/AS10/BA10/AS06/ES4/ZSR))

KZ HD Bluetooth pentru Căști/Căști Wireless Cablu cu Microfon Înlocuitor pentru (B PIN (KZ-ZST/ZS10/AS10/BA10/AS06/ES4/ZSR))

RON 63.98

Din mărfuri
En el almacén

【Sunet de înaltă Fidelitate】Oferind cele mai recente Bluetooth 5.0 tehnologie și APTX-HD fără Pierderi de performanță de Transmisie care produc o calitate incredibilă a sunetului cu un bas profund și de cristal clar înalte.Vă puteți bucura de o experiență de ascultare de "mai bine decât CD-ul" sunet de calitate. 【CVC de Anulare a Zgomotului】ofera performante audio enhancement și mediului de suprimare a zgomotului, rezolva interferențele de zgomot în mediu în timpul apelului, și a oferi o mai bună calitate de apel. 【Stabil Conectivitate】are 3 secunde conexiune rapidă, randament excelent de viteza de conexiune și mai puternic capacitatea de anti-bruiaj. 【Viata lunga a Bateriei】Construit în 130 m Ah Litiu-Polimer Baterie, bucurați-vă de până la 8 ore de ascultare plăcere.Când în sfârșit se execută în jos, la 2 ore de încărcare cu cablul USB furnizat păstrează redarea de muzică. 【Rezistent la apa IPX5】rezistent la apa IPX5 permite să vă bucurați de wireless în mod liber în timp ce rulează, joacă, și de ciclism.Dimensiune : B PIN (KZ-ZST/ZS10/AS10/BA10/AS06/ES4/ZSR).

Specificații detaliate