.

Roamwild Multi-Excavator Grădină Spade Armat cu Fibră de sticlă Lumină Greutate Grădinărit Săpat Săgeată Cap cu Lopata Unic Dual Moale Lumina AIR Grip Technology & Root Văzut Stump Cutter.

Roamwild Multi-Excavator Grădină Spade Armat cu Fibră de sticlă Lumină Greutate Grădinărit Săpat Săgeată Cap cu Lopata Unic

RON 159.98

Din mărfuri
En el almacén

[AER LUMINA PUTERNIC URMĂTORUL NIVEL HIBRID SĂPAT INOVARE] - Tot ce ai nevoie într-un singur ușor de puternic armat cu fibra de sticla lopata lopata design – O săpat lopată, rădăcină de tăiere și unic ergonomic de AER de lumină se ocupe de design.Design-ul permite utilizatorului pentru a traduce putere direct în sol în cazul în care contează, în mod semnificativ reducerea săpat eforturile de până la 80%.CANTARESTE DOAR 2.2 KG - 4.5 KG. [DUAL MÂNER TEHNOLOGIE] – Ușor Sapa / Lopata Ușor - Dă final de putere și de control, cu o utilizare ușoară.Încorporează 2 seturi de mânere în manevrat, extrem de inovatoare de AER design de lumină și ușoare din Fibră de sticlă arborele permite puternice săpat și maxima de aproape drăguț de control.Extra-large grip pentru o usoara utilizare confortabilă. [UNIC SĂGEATĂ LUCRURILOR pe CAP de DESIGN CU RĂDĂCINĂ de TĂIERE MARGINE] – cap de săgeată în formă de cap cu suprafață mare picior plăci și rădăcină cutting edge vă permite să sape prin sod și rădăcini ca nu sunt acolo Mare pentru rocky, solurile compactate și lut.Excelent pentru transplantare și împărțirea extrem de rădăcini de plante perene. [ERGONOMIC MARI de PRINDERE ARANJAMENT] - Oferă mai mult control și flexibilitate pentru diferite tipuri și stiluri de sapa / lopata de muncă.Puternic ușoare din Fibră de sticlă arborele combinate cu lumina AIR mâner ergonomic design și durabil lama acoperite oferă cel mai puternic, dar ultra-ușor de săpat confortabilă experiență. [ROAMWILD de GARANȚIE INCLUS] - a Făcut de lungă durată materiale.Pur și simplu dacă nu sunteți 100% mulțumit, atunci ne va da banii înapoi în totalitate.Roamwild, un brand puteți răspunde la.

Specificații detaliate