.

Runda Perie de Păr, Profesionale Perie Rotunda pentru Uscarea Termică Butoi Perie pentru Elegant Precise Styling de Căldură și de Salon Ușor Antistatic Peri Perie de Păr (25#)

Runda Perie de Păr, Profesionale Perie Rotunda pentru Uscarea Termică Butoi Perie pentru Elegant Precise Styling de Căldură

RON 27.98

Din mărfuri
En el almacén

ÎNGRIJIRE TECHOLOGY : nu doare parul, reduce electrizarea părului, creșterea părului luciu, face parul mai neted și strălucitor.EXCELENT PIEPTENE FRIZER : curling de Păr perie este fabricat din material de înaltă rezistență, inclusiv ABS și fibre de nailon,moale și antistatic, care este bun pentru a proteja parul.Folositi-le cu un uscător de păr, acestea vor ajuta să se răcească parul rapid pentru a bloca curl.MÂNER ERGONOMIC : design Ergonomic, anti-alunecare mâner, ușor și confortabil să dețină.PROTEJA PARUL : uscător de Păr pieptene permite încălzit aerul din uscator de par pentru a face datoria dublu, uscare și styling păr faster.By scurtarea timpului parul tau este expus la căldură, Perie de cap, de asemenea, ajută la prevenirea deteriorării.PERIE BUTOAIE : Ușoare butoaie și un mâner universal care a proiectat pentru o lovitură de uscare, curling, îndreptare și styling. 1. Lungimea parului va determina diametrul perie rotunda utilizați. 2. La scurt parul, mai mici perie diametrul este. 3. Diametru mai mic, mai curl sau îndoiți, veți obține în păr.Cea mai mare diametrul, cu atât mai plinătatea și "c" modelarea.Tub de aluminiu de calitate, durabil.Nici un rău pentru piele și scalp, nu va face părul încâlcit, gratuit de la oboseala si o zi aglomerată.Neregulate dinții pieptene face potrivit pentru toate tipurile de păr și stiluri de păr.Acesta poate fi folosit ca un cap de masaj pentru a ajuta la ameliorarea oboseala corpului și dureri de scalp.Perfect atât pentru salon profesional și de uz casnic, sau ca un cadou pentru prieteni, familie.Rezistență la temperaturi ridicate și anti-static, capacitatea de, a folosi cu reasigurare.Obosit de suflare părul în dimineața doar pentru a merge moale și lipsit de viață până la prânz?Perie rotunda este secretul tău pentru volum maxim, care stă toată ziua.În Plus, aceasta perie pastreaza parul sanatos de a permite fluxul de aer și mai rapid timp de uscare, ceea ce înseamnă mai puțin expunerea la căldură.Adauga stralucire superba si sanatate maxima.Cum de a Alege Dimensiune Perie?. 1. Lungimea parului va determina diametrul perie rotunda utilizați.2. La scurt parul, mai mici perie diametrul este.3. Diametru mai mic, mai curl sau îndoiți, veți obține în păr.Cea mai mare diametrul, cu atât mai plinătatea și "c" modelarea.Tub de aluminiu de calitate, durabil.Nici un rău pentru piele și scalp, nu va face părul încâlcit, gratuit de la oboseala si o zi aglomerată.Neregulate dinții pieptene face potrivit pentru toate tipurile de păr și stiluri de păr.Acesta poate fi folosit ca un cap de masaj pentru a ajuta la ameliorarea oboseala corpului și dureri de scalp.Perfect atât pentru salon profesional și de uz casnic, sau ca un cadou pentru prieteni, familie.Rezistență la temperaturi ridicate și anti-static, capacitatea de, a folosi cu reasigurare. 1 * Pieptene De Coafat.

Specificații detaliate

Tip De Element:
Pieptene De Coafat