.

Prima Treapta de Scara 1/34 turnat sub presiune Colectie de Gestionare a Deșeurilor Mack TerraPro cu GNC Încărcător Frontal cu Gunoi (#10-4006)

Prima Treapta de Scara 1/34 turnat sub presiune Colectie de Gestionare a Deșeurilor Mack TerraPro cu GNC Încărcător Frontal

RON 279.90

Din mărfuri
En el almacén

Turnat Sub Presiune, Constructii Metalice.Caracteristici deschidere capota; motor autentic detaliu; precis detaliate din interiorul cabinei; funcționarea încarcă brațele cu poseable furci; deschidere usa din spate; GNC hayon detalii; detaliate de rulare; include refuza bin.Măsuri de 12"L x 3.75"x 5.5" H. Acesta este un element de colectie, nu o jucărie.Recomandat pentru vârstele de 14 ani și peste.Prima Treapta de scara 1/34 turnat sub presiune Colectie de Gestionare a Deșeurilor Mack Terra Pro cu GNC Încărcător Frontal cu Gunoi Bin caracteristici de deschidere capota; motor autentic detaliu; precis detaliate din interiorul cabinei; funcționarea încarcă brațele cu poseable furci; deschidere usa din spate; GNC hayon detalii; detaliate de rulare; include refuza bin. 12"L x 3.75"x 5.5" H. Recomandat pentru vârstele de 14 ani și peste.

Specificații detaliate