.

NINESTARS CB-DZT-50-13/12-13 Automat Touchless Senzor de Mișcare Infraroșu Gunoi Combo Set, 13 Gal 50L & 3 Gal 12L, Baza din Otel Inoxidabil (Oval, Argintiu/Negru Capac)

NINESTARS CB-DZT-50-13/12-13 Automat Touchless Senzor de Mișcare Infraroșu Gunoi Combo Set, 13 Gal 50L & 3 Gal 12L, Baza din

RON 43.60

Din mărfuri
En el almacén

【Materiale de înaltă Calitate】rezistent la Apa senzor de mișcare infraroșu previne umezeala sau orice scurgeri accidentale de la deteriorarea unității.Plus finger-print oțel inoxidabil rezistent la bază ajuta la mentinerea poate curăța. 【Tehnologie avansată】 Întârziere tehnologie de detectare a conserva de viață a bateriei și previne orice inutile de deschidere de la animalele de companie, copii, sau de mers pe jos de.Funcție de închidere moale pentru longivity de viață al produsului. 【Touch-gratuit Senzor de Mișcare Capac Haydon】Sigiliu miros și elimina contaminarea încrucișată de germeni.Necesită 3 C și 2 baterii de tip C (nu sunt incluse), baterie Alcalină foarte recomandat pentru cea mai bună performanță. 【Ușurință și Convenabil inel Detasabil linie deține sac de gunoi robust în loc și previne sac de proeminențe pentru o îngrijite și curate aspectul.Folosi orice standard de saci de gunoi sau NINESTARS personalizate, saci de gunoi NSTB-13-30 și NSTB-3-30. Dimensiune : 13 Gal & 3 Gal SS | Model Nume : coș de Gunoi.

Specificații detaliate