.

Pantum Monocrom All-in-one Wireless Laser Printer cu Copie de Imprimare, Fax, Scanare și ADF, Compact Multifuncțional pentru Acasă, Office Mobile 23 PPM Imprimare (Laserjet M6600NW, Negru)

Pantum Monocrom All-in-one Wireless Laser Printer cu Copie de Imprimare, Fax, Scanare și ADF, Compact Multifuncțional pentru

RON 351.98

Din mărfuri
En el almacén

Nivel de Desktop Laser Printer, Dar Puternic : Pantum M6600 NW Multifuncțional Imprimantă (Imprimare, Copiere, Scanare și Fax cu ADF) Proiectat pentru eficiență cu clasa de conducere viteze mari de imprimare de până la 23 PPM(Letter / Alb-Negru), Dar numai în mici dimensiuni 16.4 x 12.0 x 11.8 inch.Păstrați Productive : Perfect dimensionat pentru a se potrivi pe desktop sau în spații înguste, Special concepute pentru biroul de acasă și student de muncă de imprimare, structură cadru Metalic construit pentru utilizarea perioadă lungă de timp.Cu Un Pas ușor Driver de Instalare și Directă Printering : Conectarea cu USB 2.0 si Wi Fi / Mobile dispozitiv de imprimare cu IOS și sistemul Android, Pantum APP / Google cloud Imprimare Gata.Calitate Original cu Invidiat de Imprimare-Cost : Economic design-Vino cu un cartuș de toner starter Pre-instalat în interiorul imprimantei și un Cablu Usb.Notă : Pentru o utilizare mai bună experiență, vă rugăm să consultați Ghidul de Utilizare înainte de utilizare.Legal Disclaimer. 1.Viteza de imprimare caietul de sarcini s-au adunat de la site-urile producatorilor de 12/01/2018. 2. Cartuș de Toner de capacitate se bazează pe ISO 19752. 3. Unitate de cilindru viață se bazează pe 3 medie letter/A4-dimensiune de pagini pe lucrare de imprimare și 5% acoperire, de viață efectivă afectate de imprimare diferite obiceiuri și a mediului de imprimare. 4. Imprimanta date bazate pe Pantum testare Internă.

Specificații detaliate