.

Unicorn Favoruri De Partid Si De Activitate Stabilit - 24 Face Un Unicorn Autocolante, 24 Unicorn Stamper, 1 Rola Autocolant & 72 De Tatuaje Temporare - Făcut Pentru Tine Favoare Stabilit Că Va Fi Un Hit La Orice Fete Petrecere De Aniversare!

Unicorn Favoruri De Partid Si De Activitate Stabilit - 24 Face Un Unicorn Autocolante, 24 Unicorn Stamper, 1 Rola Autocolant

RON 29.98

Din mărfuri
En el almacén

????UNICORN FAVOAREA PARTIDULUI VALOAREA SETATĂ : Acest pachet set va economisi timp și bani.Caracteristici mai bune de vânzare Unicorn favoruri de la un discount!. ????24 FACE UN UNICORN AUTOCOLANTE - Ușor pentru copii să coaja și de a crea diferite combinații până când ei a lua lor de unicorn pentru a arata exact asa cum vor ei. ????72 PRE-SEPARATE TATUAJE : Non-toxic tatuaje temporare sunt usor de aplicat si elimina, și în condiții de siguranță pentru pielea contact pe vârstele de 3 și mai mari. ????100 de AUTOCOLANTE : Acest autocolant rola are 5 diferite unicorn desene - tabla Perforata permite autocolante pentru a fi separate. ????24 UNICORN STAMPER : în condiții de Siguranță, non-toxice, și de cerneală, care cu ușurință spala.Un mare plus pentru utilizarea cu toate incluse autocolante.

Specificații detaliate