.

T. X. 4800pcs/h Găluște masini automate oțel Inoxidabil filtru de Aluat masini pentru Samosa/rulouri de Primăvară/empanada/Pierogi/Ravioli/momo cu 1 mucegai(220V/50HZ,filtru de aluat)

T. X. 4800pcs/h Găluște masini automate oțel Inoxidabil filtru de Aluat masini pentru Samosa/rulouri de Primăvară/empanada/Pierogi/Ravioli/momo

RON 16.66

Din mărfuri
En el almacén

【Personalizabil】forma mucegai pot fi personalizate astfel încât acest aluat se pot face toate diferent de forma și mărimea(5-40g) de aluat, samosa, rola de primăvară, empanada, pierogi și așa mai departe.Dacă aveți nevoie de un customiztion, vă rugăm să ne trimiteți o imagine a terminat aluat și ne informeze exact sale dimensiuni și greutate preferați.) Învelișul de grosime și umplutura cantitatea ambele pot fi ajustate. 【DOAR DOI PAȘI】Cu două Hrănire Admisie (Aluat de Admisie și Umplutura de Admisie) pentru a asigura buna aluatul și umplutura de hrănire.Atunci când funcționează, aveți nevoie doar de a pune aluatul și umplutura în admisie și apăsați pe buton, complet găluște va ieși automat. 【Potrivit pentru】Această mașină este potrivit pentru găluște, producătorii de produse alimentare, hoteluri, restaurante, restaurante, grup cantine, școli, unități militare, găluște congelate, etc. Se poate produce toate tipurile de umplutura de carne, carnea și umplutura de legume, pește întreg umplutura și alte tipuri de umplutura găluște. 【Garanție de UN AN】Noi oferim O garanție de un AN pentru fiecare client al nostru.Dimensiune : 220 V/50 HZ | Culoare : filtru de aluat.

Specificații detaliate