.

JOOM Rufe Retractabil din Otel Inoxidabil Grele 9Feet(MAX) pentru Agățat Uscare în Baie de Spălătorie Hoteluri, Finisaj Cromat,Stilul Rotund (Round B, Negru)

JOOM Rufe Retractabil din Otel Inoxidabil Grele 9Feet(MAX) pentru Agățat Uscare în Baie de Spălătorie Hoteluri, Finisaj Cromat,Stilul

RON 35.96

Din mărfuri
En el almacén

RETRACTABIL : Reglabil din oțel inoxidabil de spălătorie linie poate extinde la 9,2 metri.Butonul de blocare pot fi utilizate pentru a bloca orice lungime în 9.2 picioare. 1 AN GARANȚIE : finisaj cromat Lustruit,linia de uscare este fără rugină, coroziune.Nu va fi expirat termen de 1 ani.Mai MULTE FUNCȚII : Acest rufe retractabil poate fi folosit pentru a atarna costume de baie, îmbrăcăminte pentru copii, și altele care nu aparțin în uscător.Mare plus pentru orice casa, hotel, în interior și în aer liber, spălătorie, baie și barca.GREUTATE MARE CAPACITATE : Deține o greutate maxima de 22 kg atunci când este montat.Mai PUȚIN SPAȚIU : Această duș rufe poate fi ușor retrage la cazul său pentru depozitare.JOOM rufe face viața ta să devină mai convenabil.Acest rufe retractabil poate fi folosit pentru a atarna costume de baie, îmbrăcăminte pentru copii, și altele care nu aparțin în uscător.costume de baie, prosoape, bluze, quilt, șosete, lenjerie de corp, etc. Mare plus pentru orice casa, hotel, cameră de duș.în interior și în aer liber, spălătorie, baie și barca.Dimensiunii sale mai mici, îl face perfect pentru interior si exterior spațiu limitat. Stil : Haine linie. -Material Corp : Oțel Inoxidabil. -String Material : Otel Inoxidabil. -Metoda De Instalare : Montat Pe Perete. 1.Două găuri în peretele din dreapta dimensiune. 2.Unghii expension cui în perete. 3.Poziția hase orificiile pentru șuruburi în perete orificiu și strângeți șuruburile. 4.Pune în bază fixă. 5.Fixați șurubul. 6.Eliberarea centrul butonul de blocare și trageți coarda. 7.Fixed o altă bază cu gaură mare în sus. 8.Catarama coarda, termina instalarea.

Specificații detaliate