.

Heyous 1-Pachet De Tip U Scripete Pivotant 304 Din Oțel Inoxidabil Duplex Rulment Super-Silent Detasabila 360 De Grade De Rotație Grele De Tracțiune A Roții

Heyous 1-Pachet De Tip U Scripete Pivotant 304 Din Oțel Inoxidabil Duplex Rulment Super-Silent Detasabila 360 De Grade De

RON 37.54

Din mărfuri
En el almacén

Ambalaj : Ambalaj de 1 buc Tip U Super-Silent Detasabil Pivotant Scripete, Lățimea Canelurii : 16mm, Grosime : 6mm, Pivotante, Diametru Inel : 25 mm, Înălțime Totală : 107mm, Grosime : 3mm, Max Portante : 350 KG/800 Kg, se Potrivesc Pentru : 3-10mm cabluri.Duplex de Rulment : Ultra-tăcere rulmenți, ferm blocat de auto-blocare non-alunecare de nuci, sporind performanțele de siguranță de 50%, tijă solidă, puternică încărcătură rulmenti.Detașabil de Asamblare : Cel mai nou tip U scripete poate fi demontare să stea cabluri care sunt obligatorii obiecte prea mari pentru a fi eliminate de la ambele capete. 360 de Grade de Rotație : Pivotant inel de top pentru a ușura coarda de manipulare, role netede oferă o mare coarda traverse.Utilizate pe scară largă în efortul de tracțiune din cablu de otel sau alte coarda instrumente.Utilizare : Simplu și practic cu role, folosind gravitația și patinaj pentru ridicare de muncă, conceput pentru utilizarea cu coarda sau cablul de alimentare în aplicații de interior și exterior să stea greutate lucruri sau ușura sarcina.Stil : U Tip Slot.

Specificații detaliate

Numele Produsului:
U Tip Scripete Pivotant
Culoare:
Sunet De Argint
Material:
304 Din Oțel Inoxidabil
Diametrul roții:
48mm
Lățimea Canalului:
16mm
Adâncime Canelură:
6mm
Inel Cu Diametrul De Pivotare:
25mm
Înălțimea Totală:
107mm
Grosime:
3mm
Max Portante:
350KG/800 Kg
Se Potrivesc Pentru:
3-10mm cabluri.
De Înaltă Calitate:
Realizate din durabil greu 304 din oțel inoxidabil, fabricat în strictă proces, puternic, încredere, Rezistent la apa, anti-rugina, anti-temperatură ridicată, rezistenta la coroziune, va oferim cele mai confortul de lucru.
Duplex De Rulment:
Ultra-tăcere rulmenți, ferm blocat de auto-blocare non-alunecare de nuci, creșterea de performanță de siguranță de 50%, solid rod, puternică încărcătură rulmenti.
Detașabil De Asamblare:
Cel mai nou tip U scripete poate fi demontare să stea cabluri care sunt obligatorii obiecte prea mari pentru a fi eliminate de la ambele capete.
360 De Grade De Rotație:
Pivotare sus de inel pentru a ușura coarda de manipulare, buna role oferă o mare coarda traverse.
Utilizarea:
Simplu și practic cu role, folosind gravitate și patinaj pentru ridicare de muncă, conceput pentru utilizarea cu coarda sau cablul de alimentare în aplicații de interior și exterior să stea greutate lucruri sau ușura sarcina.
Cerere:
Utilizate pe scară largă în efortul de tracțiune din cablu de otel sau alte instrumente coarda, potrivit pentru producția de diferite mici macarale, sistem de pescuit și scripete model.
Notă:
Manual de măsurare, vă rugăm să permiteți-1-3mm erori.
Pachet:
1x U Tip Super-Silent Detasabil Pivotant Scripete :