.

Ethernet, Coaxial Placa de Perete 2Port,PHIZLI 1 Cat6 Port Ethernet și 1-Placat cu Aur Cablu Coaxial F Tip Port Placa de Perete (Albă)

Ethernet, Coaxial Placa de Perete 2Port,PHIZLI 1 Cat6 Port Ethernet și 1-Placat cu Aur Cablu Coaxial F Tip Port Placa de Perete

RON 15.98

Din mărfuri
En el almacén

【】 Utilizare Ușor să conectați ethernet cablul de linie în față și unul în spate, nu punch-down instrument necesar de sex feminin la femei LAN conectori este menit să se unească două cabluri Ethernet SAU doriți să creați UNUL sau DOI perete placă de conexiuni, extinderea LAN cablu de o lungime mai mare de a obține acces la rețeaua LAN. 【Înaltă calitate 】placat cu Aur de contacte și ușor de completare snap-in clema de fixare asigura o sigure și coroziune conexiune gratuită. 【Mutiple utilizați 】Lucra cu CAT5, CAT5e CAT6or CAT7 cabluri, sau utilizate cu un "keystone" wallplate, panouri de patch-uri, sau de montare pe suprafață cutii. 【Detașabil 】 : dimensiune Standard Ethernet placa de perete detasabil cu Cat6 rj45 Coaxial keystone jack. 【Ce ai】 : 1-port wallplate alb + 1x Cat6 keystone + 1 x coaxial keystone port + 2 x șuruburi.

Specificații detaliate