.

T. X. automată masina de Aluat din oțel Inoxidabil Samosa/empanada/rola de Primăvară/pierogi/Ravioli/momo filtru de mașină cu 1 gratuit mucegai 4800pcs/h(110V/60HZ,filtru de aluat)

T. X. automată masina de Aluat din oțel Inoxidabil Samosa/empanada/rola de Primăvară/pierogi/Ravioli/momo filtru de mașină

RON 179.98

Din mărfuri
En el almacén

【Personalizabil】forma mucegai pot fi personalizate astfel încât acest aluat se pot face toate diferite forme și dimensiuni de aluat, samosa, rola de primăvară, empanada, pierogi și așa mai departe.Dacă aveți nevoie de un customiztion, vă rugăm să ne trimiteți o imagine a terminat aluat și ne informeze exact sale dimensiuni și greutate preferați.) Învelișul de grosime și umplutura cantitatea ambele pot fi ajustate. 【DOAR DOI PAȘI】Cu două Hrănire Admisie (Aluat de Admisie și Umplutura de Admisie) pentru a asigura buna aluatul și umplutura de hrănire.Atunci când funcționează, aveți nevoie doar de a pune aluatul și umplutura în admisie și apăsați pe buton, complet găluște va ieși automat. 【Potrivit pentru】Această mașină este potrivit pentru găluște, producătorii de produse alimentare, hoteluri, restaurante, restaurante, grup cantine, școli, unități militare, găluște congelate, etc. Se poate produce toate tipurile de umplutura de carne, carnea și umplutura de legume, pește întreg umplutura și alte tipuri de umplutura găluște. 【Garanție de UN AN】Noi oferim O garanție de un AN pentru fiecare client al nostru. [un set gratuit de aluat mucegai] : vin cu un set gratuit de aluat mucegai,clientul poate personalizat aluat mucegai cum doresc,dacă aveți nevoie de două set găluște de mucegai,putem, de asemenea, personalizate aluat mucegai la client.Dimensiune : 110 V/60 HZ | Culoare : filtru de aluat.

Specificații detaliate