.

VEVOR din Oțel Inoxidabil Distilator de Apa 746W de Distilare a Apei, Kit 1 Galon/4.3 L Distilator de Apa Acasa Blat Conexiune Sticla Clasa Alimentare Priza Recipient de Sticlă (Actualizat Design)

VEVOR din Oțel Inoxidabil Distilator de Apa 746W de Distilare a Apei, Kit 1 Galon/4.3 L Distilator de Apa Acasa Blat Conexiune

RON 37.60

Din mărfuri
En el almacén

DISTILATOR de APA-tensiune Nominală : 110 V 60 HZ, putere Nominală : 746 W, Capacitate : 4.3 L, producția de Apă : 1,2 L/H, Efectiv distilată cele mai apa de la robinet de impurități.MATERIAL DURABIL-Apa de Distilare Aplicarea 304stainless oțel, întreaga aburi inclusiv camera dome și condensare a bobinei este de 100% grad 304 din oțel inoxidabil, oferă o mai sănătos și frumos purificator de apa pentru tine.DESIGN LINIȘTITĂ ȘI UȘOR DE CURĂȚAT-Cele mai Noi generatii de elemente Termice de la Emerson Electric garantam siguranta ta, atât distiller și containere mari deschideri pentru acces ușor și de curățare.Zgomot redus și puteți rula unitate peste noapte.SUPER-TEMPERATURA de PROTECȚIE-Distilator fost stabilită o funcție de super-temperatura de protecție la temperatură mai mare de 160℃ curentul se va opri automat, setarea aparatului pentru temperatura maximă de 108℃/226 ° c pentru alte aplicatii(Vinificație).APLICAREA pe scară LARGĂ-apă Distilată este utilizat pe scară largă pentru produse stomatologice, evaporatoare, umidificatoare, CPAP masini, sisteme de răcire a motorului, distileze vinul, magazin de frumusete , de înaltă calitate și servicii și suport te-ai aștepta de la o calitate de top aparat.Nominală tensiune : 110 V 60 HZ putere Nominală : 746 W Certificare : CE Capacitate : 4.3 L producerea de Apă : 1,2 L/H culoare : Alb Material : PP plastic corp +304 din oțel inoxidabil greutate Produs : 4. 2 kg dimensiune Produs : 24x13x13 cm de Ambalare : cutie de carton + extrudat spumă Funcția : cu control al temperaturii, pot face vin Caracteristici : 1. 304 din Oțel Inoxidabil întreaga aburi inclusiv camera dome și condensare a bobinei este de 100% grad 304 din oțel inoxidabil.Aplicarea 304stainless oțelul 18-8, oferă o mai sănătos și frumos purificator de apa pentru tine. 2. Panou Digital Panou Digital ar putea ajuta să vă mențineți temperatura de apă pură vrei.Cele mai Noi generații de elemente Termice de la Emerson Electric garantam siguranta ta. 3. super-temperatura de protecție a Distilatorului fost stabilită o funcție de super-temperatura de protecție.Când temperatura este mai mare decât 160℃ curentul se va opri automat.setarea aparatului pentru temperatura maximă de 108℃/226 ° c pentru alte aplicatii(Vinificație), este mai bine să utilizați standard de temperatură de 95℃/203℉ 4. aplicarea pe scară largă apă Distilată este utilizat pe scară largă pentru produse stomatologice, evaporatoare, umidificatoare, CPAP masini, fiare de călcat cu abur, cascade, acvarii pesti, etc. Acesta poate fi folosit pe scară largă, cum ar fi în medicină, de uz casnic, ceea ce face din hydrolat, distileze vinul.De asemenea, poate fi folosit în multe industrii, cum ar fi magazin de cosmetice.Pachetul inclus : 1xmain corpul 1xuser manual 1xpower cablu 1xwater sticla.

Specificații detaliate