.

Masina RC 2 Buc Arbore de Antrenare, 97.2 mm Metal Câine Os Arborele de Antrenare cu Mașina de Centru Comun pentru HIMOTO E10MTL E10MT E10BP 1/10 Scară Autoturisme Control de la Distanță(Negru)

Masina RC 2 Buc Arbore de Antrenare, 97.2 mm Metal Câine Os Arborele de Antrenare cu Mașina de Centru Comun pentru HIMOTO

RON 23.38

Din mărfuri
En el almacén

Bine Manopera : Galvanizare, tratament de suprafata pentru un aspect rafinat.CNC precise proces imbunatateste textura generală.Calitate Premium : Partea superioara material metalic este eco-friendly, anti-coroziune si durabil.Cu manopera amenzii, este luminos și nu este ușor să se estompeze.Bun Accesoriu : Ușoare și ușor de transportat.Frumos înlocuire accesorii pentru vechi sau rupte una.Se potrivesc Pentru : arborele De antrenare este potrivit pentru HIMOTO E10 MTL E10 MT E10 BP 1/10 scară autoturisme control de la distanță.Garanție : produsele Noastre au 180 de zile de garanție, dacă aveți orice întrebare despre acest produs, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să vă rezolvați problema. 1.Bine Manopera : Galvanizare, tratament de suprafata pentru un aspect rafinat.CNC precise proces imbunatateste textura generală. 2.Calitate Premium : Partea superioara material metalic este eco-friendly, anti-coroziune si durabil.Cu manopera amenzii, este luminos și nu este ușor să se estompeze. 3.Bun Accesoriu : Ușoare și ușor de transportat.Frumos înlocuire accesorii pentru vechi sau rupte una. 4.Se potrivesc Pentru : arborele De antrenare este potrivit pentru HIMOTO E10 MTL E10 MT E10 BP 1/10 scară autoturisme control de la distanță. 5.Garanție : produsele Noastre au 180 de zile de garanție, dacă aveți orice întrebare despre acest produs, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să vă rezolvați problema.Specificatii : Stare : 100% de Brand Nou Tip de Element : RC Accesoriu Material : Metal Culoare Opțională : Negru, Silver Ball Cap la Cap de Minge Lungime : Aprox. 97.2 mm / 3.83 inch Greutate : Aprox. 26g Aplicabile Produsului : pentru HIMOTO E10 MTL E10 MT E10 BP 1/10 Scale RC Masina de Lista Pachet : 2 x Câine Os Arbori.

Specificații detaliate