.

100 buc Vitamina E Buze Ulei de Tampoane Stick de Unică folosință VE Tampon de Bumbac pentru a Proteja Buza Guma Anti-Umiditate uscat Pentru Utilizare Înainte de Albire a Dintilor (100 Buc)

100 buc Vitamina E Buze Ulei de Tampoane Stick de Unică folosință VE Tampon de Bumbac pentru a Proteja Buza Guma Anti-Umiditate

RON 27.16

Din mărfuri
En el almacén

Consumabile de unică folosință, de siguranță și de sănătate, pentru a evita contaminarea încrucișată.Ajută la protejarea buzelor și gingiilor de uscare și disconfort în timpul tratamentele de albire a dinților.Moale vârful aplicator de bumbac este confortabil și ușor de utilizat.Profund hidrateaza si protejeaza buzele uscate peste noapte in timp ce dormi.Convenabil, sanitare și de unică folosință.Potrivit pentru uz profesional și de acasă.Dimensiune : 100 numar (Pachet de 1).

Specificații detaliate

Tip de produs:
Hidratare și hidratare
Nume produs:
Vitamina E buze ulei de bumbac
Materia:
Vitamina E, ulei de buze
Culoare:
Transparent
Capacitate:
1g/buc
Cantitate:
100buc
Pachetul Include:
100buc x Vitamina E buze ulei de bumbac :
Caracteristicile Produsului :
◆ Natural de hidratare, îngrijire dublu :
Perfect de licitație buze rid bar este bogat in dubla esență hrănitoare de ulei de floarea soarelui și ulei de migdale dulci. Acesta nu numai pot profund reparații, dublu hidrateaza, dar, de asemenea, are proprietati anti-oxidare efect, poate ușura liniile fine, întârzie îmbătrânirea, și să-lea :
◆ Oricând, oriunde, buzele și buzele :
Dacă înainte de ruj, buza polish, sau de zi cu zi de îngrijire a buzelor, perfect balsam de buze bagheta poate fi folosit pentru a proteja buzele și reface frumusețea în orice moment! De asemenea, există un mic secret:
Folositi-l in fiecare noapte înainte de a merge la culcare, doar ca buza de film, acesta poate fi de lungă durată hidratare și hidratare toată noaptea, pentru a se asigura că buzele sunt treaz a doua zi!
◆ Design patentat, ușor și convenabil :
Exclusiv design patentat de micro tub tampoane de bumbac, doza nu este irosit, ușor de transportat, și fiecare tampon de bumbac este folosit doar o dată, este aruncat, curat și igienic, astfel încât să puteți adăuga frumusete grațios și ușor oricând, oriunde. Acesta :