.

LP-D02 CD Player Stereo FM Radio, Bluetooth, CD MP3 Player cu Aux-in si USB și Jack pentru Căști, Redare CD/MP3/WMA, Alimentare AC și DC Baterii (Bateriile Nu sunt Incluse)

LP-D02 CD Player Stereo FM Radio, Bluetooth, CD MP3 Player cu Aux-in si USB și Jack pentru Căști, Redare CD/MP3/WMA, Alimentare

RON 97.80

Din mărfuri
En el almacén

????【Portabil de Top-Încărcare CD Player Casetofon】LONPOO Portabil Boombox suportă cele mai multe formate, cum ar fi CD, CD-R, CD-RW, CONDUS CD Piesa de Afișare. ????【Difuzor Bluetooth】Funcția devine un Hi Fi speaker Bluetooth în timp ce built-in receptor Bluetooth se conecteaza cu Bluetooth-activat dispozitive, cum ar fi telefonul mobil sau tableta. (NOTĂ : Acest CD-player nu este cu un transmițător Bluetooth funcția și nu vă puteți conecta alte difuzor Bluetooth sau căști prin Bluetooth.). ????【Prin cablu Difuzor】Funcția Redare muzica de pe Smartphone, de Masă sau PC prin intermediul Aux-input (3,5 mm aux cablu inclus) conexiune Prin mufa pentru Căști vă puteți bucura de melodiile preferate prin intermediul căștilor. ????【Multi-funcția CD Player】①.Portabil Casetofon CD Player②.Bluetooth difuzoare Hi Fi③.Radio FM④.Intrare AUX⑤.Suport USB și O a B Repetor. 5 în 1 Jucător face viata mai plina de culoare și aduce sentimente de neuitat și amintiri. ????【Portabilitate】boombox este alimentat fie prin AC (100-240 V) sau Dacă doriți să luați-vă muzica să meargă, pur și simplu prin utilizarea de Tip C (UM-2) baterii x 4 (Nu sunt Incluse).Bucurați-vă de muzică oriunde și oricând.CD/MP3 Player, Compatibil cu CD/CD-R/CD-RW.Receptor FM, Bluetooth2.0, USB2.0/AUX/mufa pentru Căști.Top-încărcare CD.Display LCD.AC tensiune : 220 V/50 Hz, 110 V/60 Hz.Putere : 2x2 W RMS. 1 x CD Player Casetofon. 1 x Cablu de Alimentare. 1 x Cablu AUX. 1 x Manual de Utilizare.Portabil, Convenabil, Fără Fir Bluetooth.Bucurați-vă de sunet de mare din nostru portabil, versatil boombox.Nostru puternic sistem stereo vine echipat cu radio FM, CD player, 3,5 mm intrare Aux și Bluetooth tehnologia wireless.Asculta la joc mare, o carte buna, sau melodiile preferate, toate la un dispozitiv portabil. (NOTĂ : Acest CD player Portabil nu este cu un transmițător Bluetooth funcția și nu pot conecta cu alte boxe Bluetooth sau căști prin Bluetooth.).CAIETUL de sarcini.CD/MP3 Player, Compatibil cu CD/CD-R/CD-RWFM receptor, Bluetooth2.0, USB2.0/AUX/Căști jack Top-încărcare CDLCD display AC tensiune de alimentare : 220 V/50 Hz, 110 V/60 Hz Power Ieșire : 2x2 W RMS.Pachetul Figura. 1 x CD Player Portabil Boombox1 x Putere Cable1 x AUX Cable1 x Manual de Utilizare.Cel mai bun Cadou pentru Copii.Ești un părinte, tutore sau doar un filantrop care vrea să dea ceva copii vor aprecia întotdeauna și bucurați-vă?.Rareori poți face mai bine decât Boombox.Nostru boombox se face extrem de portabil și robust pentru a rezista la manipulare dur de copii.Sale cele mai bune pentru Educația Copiilor și cel mai confortabil pentru a transporta în jurul valorii de.

Specificații detaliate