.

FuManLi Mingea de Metal de Design Piscină Lumină Masă de Biliard Lampă pentru Camera de Joc Petrecerea cu Bere, Industriale Candelabru cu 3 abajururi, Potrivit pentru Mese de Biliard sau Insula de Bucatarie, Umbre (Culoare : Rosu)

FuManLi Mingea de Metal de Design Piscină Lumină Masă de Biliard Lampă pentru Camera de Joc Petrecerea cu Bere, Industriale

RON 419.98

Din mărfuri
En el almacén

✔ Aspect : Unic biliard aranjament design, biliard decor și lămpi de unitate, biliard deveni mai profesionist vă mulțumim pentru această lampă. ✔ Material : textura este suficient de gros și de bună calitate, după procesul științific, puternic anti-rugină și coroziune, cu biliard colorate, practice și frumos. ✔ Luminozitate : 3 x E27 becuri cu led-uri pentru a obține tripla luminozitate, puternic iradierea cu lumină de sus, reduce mingea umbra (Becurile trebuie să fie achiziționate separat). ✔ Dimensiune : Prindere dimensiune de L57.08"x W14.96"x H9.84 ", potrivit pentru standard Internațional American masa de biliard, masa de snooker, lungimea Lanțului de 39.37", poate fi ajustat cu ajutorul cataramei pe lant ca ai nevoie. ✔ Aplicabile faptei : Aceasta lampa cu scene diferite pot avea diferite efecte.Potrivit pentru sala de biliard, bar, restaurant, cafenea, sala de mese, camera pat.Culoare : Rosu.

Specificații detaliate