.

Pantum M7102DW Imprimantă Laser, Scanner și Copiator 3 în 1, Conectivitate Wireless și Automată față-Verso Imprimare cu Garantie de 1 An, de 35 de Pagini Pe Minut (V6W81B)

Pantum M7102DW Imprimantă Laser, Scanner și Copiator 3 în 1, Conectivitate Wireless și Automată față-Verso Imprimare cu Garantie

RON 379.98

Din mărfuri
En el almacén

Supratensiuni acoperite din prima zi.TECH EXPERT AJUTOR : Real experți disponibil 24/7 pentru a vă ajuta cu set-up, probleme de conectivitate, troubleshooting și mult mai mult.Dacă nu-l putem repara, vă vom trimite un e-card cadou pentru prețul de achiziție a acoperit produs sau înlocuiți-l. .Multi-funcție 3-în-1 cu ADF(imprimare, copiere, scanare) imprimantă laser.Rapid și de înaltă definiție de imprimare de până la 33ppm(A4) / 35ppm(Scrisoare) în alb și negru.Suport pentru mai multe dimensiuni mass-media și mass-media de greutate de până la 200 g/㎡.ADF scanare cu max.dimensiune scanare 216 x 356mm, scanare către E-mail, PC-ul, FTP, USB.Mare ADF scanare viteză de până la 24ppm(A4) / 25ppm(Scrisoare).Copia ușor cu copie după cartea de IDENTITATE, N-up funcții de copiere.Cu un pas ușor de instalare fără fir.Connect cu High-Speed USB 2.0, rețea și internet wi-fi.Dispozitiv mobil de imprimare cu IOS și sistemul Android, Pantum APP disponibile.Nu este compatibil cu Chrome sistem.Separat de cilindru și cu toner.Starter capacitate cartuș de 1.500 de pagini.Unitate de cilindru durata de viata 12000 pagini (la 5% acoperire pe baza ISO 19752 standard). 1 an garanție standard de la data achiziționării.Pantum client service on-line disponibile.Mopria, la Mopria Logo-ul și Mopria Alliance marca verbală și logo-ul sunt mărci înregistrate și/sau mărci comerciale neînregistrate și mărci de servicii ale Mopria Alliance, Inc.în Statele Unite și în alte țări.Utilizarea neautorizată este strict interzisă.Apple și Air Print sunt mărci comerciale ale Apple Inc., înregistrate în S. U. a și alte țări.Utilizarea Lucrărilor cu Mere insigna înseamnă că un accesoriu a fost proiectat pentru a lucra cu tehnologia identificate în insignă și a fost certificată de către dezvoltator pentru respectarea standardelor de performanță Apple.Legal Disclaimer. 1. Viteza de imprimare caietul de sarcini s-au adunat de la site-urile producatorilor de 12/01/2018. 2. De Toner și unitate de cilindru viață se bazează pe ISO 19752. Utilizatorii individuali vor experimenta rezultate diferite, afectate de imprimare diferite obiceiuri și a mediului de imprimare. 3. Imprimanta date bazate pe Pantum testare Internă.Împingeți butoanele albastru în același timp.LTR / A4 / LGL hârtie poate fi pus în jos atunci când LTR / A4 / LGL săgeată indică dreptunghiular butonul albastru.Reglați lățimea tăvii de hârtie pentru a ține hârtia.După ajustare, tava de hârtie se va întinde de la partea din spate a imprimantei.Vă rugăm să lăsați un spațiu în spatele imprimantei.

Specificații detaliate