.

6 BUC Pensete de Precizie Set, Actualizat Anti-Statică Oțel Inoxidabil Curbat de Pensete, pentru Electronice, lucrări de Laborator,-a Face Bijuterii, Artizanat, Lipit, etc, de KAVERME.

6 BUC Pensete de Precizie Set, Actualizat Anti-Statică Oțel Inoxidabil Curbat de Pensete, pentru Electronice, lucrări de Laborator,-a

RON 19.94

Din mărfuri
En el almacén

【Înaltă Calitate din Oțel Inoxidabil】Această meserie pensete set este fabricat de înaltă rezistență din oțel inoxidabil cu anti-statice, non-magnetice de vopsea pe suprafață, și acid-bază de protecție.Vă rugăm să pune tub de protecție spate pe sharp pensete pentru siguranță. 【Multifuncțional】 Un set de 6 caietul de sarcini diferite și configurații pentru a se potrivi toate situațiile de care ai nevoie.Excelent pentru electronice, medicale și lucrări de laborator, bijuterii și alte meșteșuguri fine. 【ESD Safe Mânere】Aceste ESD Pensete set cu ESD (Suprafata Descărcare Electrostatică) finisaj pentru a proteja componentele și se ocupă de efectele nocive ale statice. 【Senzație de Mână confortabil】Aceste electronics pensete se poate adapta la o lucrare pe termen lung cu apariția de linii netede si fine de prelucrare. 【Nici un Risc de Cumpărare】 în Cazul în care ești nemulțumit de acest element pentru orice motiv, nu ezitați să ne contactați, vom trimite imediat o înlocuire sau rambursarea prețului de achiziție.Calitate Premium pensete Noastre "Grad Profesional" bine făcut, chirurgical din oțel inoxidabil și nisip de sablare design, teze de pensete sunt realizate destul de bine de fiecare dată când ai nevoie!După utilizarea ei, le va iubi!Gamă largă de utilizări a trebuie să aibă bine multifunctional pensete kit pentru scoaterea piese Electronice, Electronice de Reparații, de Artizanat, Bijuterii, Lipire, lucrări de Laborator, Model de Luare a deciziilor. 6 BUC Pensete de Precizie Set pachetul include 6 BUC diferite ajutorul unei pensete.Cu ESD numărul de pe mâner, oamenii se pot identifica cu ușurință care penseta vor.De Asigurare a calității, Dacă ești nemulțumit de acest element pentru orice motiv, vă vom trimite imediat o înlocuire sau rambursarea prețului de achiziție.Șase BUC Include : 1-BUC.ESD-10 vârful fin, drept (110mm) 1-BUC.ESD-11 : vârful fin, drept (140mm) 1-BUC.ESD-12 : vârful fin, drept (135mm) 1-BUC.ESD-13 : rotunjite spade sfat, direct (115mm) 1-BUC.ESD-14 : super fin sfat, direct (110mm) 1-BUC.ESD-15 : vârful fin, în unghi (120mm).

Specificații detaliate