.

COSMIRROR Luminat Machiaj Vanitatea Oglindă cu 10X Mărire Oglindă, 21 LED iluminat Oglinda cu Senzor Antiorbire, 180°Rotatie Reglabil, Alimentare dubla, Portabil Oglindă Cosmetică (Alb)

COSMIRROR Luminat Machiaj Vanitatea Oglindă cu 10X Mărire Oglindă, 21 LED iluminat Oglinda cu Senzor Antiorbire, 180°Rotatie

RON 111.96

Din mărfuri
En el almacén

1.【21pcs Luminos Lumini LED】COSMIRROR oglinda de machiaj luminos este construit-in 21 de piese luminoase reglabile Led-uri, permite machiaj în diferite situații de iluminare ca în timpul zilei, seara, acasă și medii de birou, luminoasă dar nu orbitoare, protejează-ți ochii. 2.【Smart Touch Estompat】 lumini LED-uri sunt controlate prin atingere întrerupător cu senzor.O apăsare lungă poate regla luminozitatea. 3.【Cu 10 X Mărire Oglindă Rotundă】detasabila 10 X mărire oglindă te ajută să vezi fiecare detaliu clar și se aplică machiaj delicat, cum ar fi rimel, creion de ochi, sprâncene și ruj. 2 ventuze poate oglindă montată pe sticla sau oglinda mare. 4.【Dublu de Alimentare】 LED oglindă de machiaj este alimentat de 4 baterii AA (nu sunt incluse) sau cablu USB (inclusiv).Oglinda în sine nu poate stoca energie. 5.【180 de Grade Rotire Liberă】Această lumină oglindă stă pe blatul de lucru și poate fi ajustat în mod liber.Acest lucru este fixat la o perfectă și unghi de vizualizare confortabil.Este un cadou ideal pentru mama, sora, sotia, prietena, make-up artist, etc, de Ziua Îndrăgostiților, Ziua Mamei, Craciun, aniversari sau alte ocazii speciale.Dacă preferați oglinda mai mare, vă rugăm să căutare B07 RP7 MKRL pe .Puteți utiliza 1 X oglindă luminată pentru a lua o privire de ansamblu de machiaj facial, și 10 X mărire oglindă rotundă pentru a realiza machiaj rafinat, astfel ca eyeliner, gene, etc. Această oglindă cu lumini este alimentat de 4 XAA baterii (nu sunt incluse) sau cablu USB (inclus).Vă rugăm să Rețineți : puterea Bateriei nu va fi consumat dacă incarcare USB operat.Această lumină oglindă stă pe blatul de lucru și poate fi ajustat în mod liber.Acest lucru este fixat la o perfectă și unghi de vizualizare confortabil.

Specificații detaliate