.

Zulkit Cutie de Joncțiune din material Plastic ABS rezistent la Praf rezistent la apa IP65 Electrice Cutii cu Balamale Shell în aer liber Proiect Universal Cabina de Gri Clar Capac Transparent 5.9 x 3.9 x 2.8 inch (150x100x70 mm)

Zulkit Cutie de Joncțiune din material Plastic ABS rezistent la Praf rezistent la apa IP65 Electrice Cutii cu Balamale Shell

RON 28.98

Din mărfuri
En el almacén

【Caietul de sarcini】nume Produs : Cutie Electrică; rezistent la apă evaluare : IP65; Calificare de : CE, ROHS; Material : ABS, PC, Net Greutate : 190g; Culoare Principala : Gri,Transparent. 【Dimensiune produs】Dimensiunea Exterioară a incintei cutie (Aprox.) : 5.91" x 3.94" x 2.76"(150mmx100mmx70mm)(L*W*H); Dimensiune Interioară de cabina de cutie(Aprox.) : 5.12" x 3.19" x 2.46"/130 x 81 x 63 mm(L*W*H)- - (Admisibil de Eroare : ±2mm). 【Electrice industriale Cutie】 : unitate electrică nu este doar rezistent la intemperii, dar, de asemenea, rezistent la apa si nu permite prafului să intre.Puteți găuri în interior în funcție de cerința proiectul dumneavoastră, fără fisuri și compromis. 【Ușor de operat】 : unitate electrică este ușor de instalat, cu Balamale cabina face deschiderea și închiderea mai ușor; Vino cu gri capac transparent,interior proiect de cutie de joncțiune poate fi mai vizibile. 【Cuprinzătoare Industriale Cabina de】 : cutia De joncțiune dispune de două sau trei oarba de plastic pentru un plus de securitate și de blocare.Rezistent la umiditate, protectie solara, anti-coroziune pentru siguranța la vreme de mediu bazate pe riscuri.

Specificații detaliate