.

SDK Rotund Cabinet Oglinda de la Baie, Baie de Perete Cabinet de Stocare Glisante Oglindă Cabinet de Medicina cu Alunecare din Oțel Inoxidabil Cadru de Lemn de Nivel 3 (de Culoare : Lemn de Culoare, Dimensiune : Ø70CM)

SDK Rotund Cabinet Oglinda de la Baie, Baie de Perete Cabinet de Stocare Glisante Oglindă Cabinet de Medicina cu Alunecare

RON 1215.78

Din mărfuri
En el almacén

★【Hassle-Free de Stocare】:Stocare Suplimentar și Elimină Dezordinea, Raft are 3 setările de înălțime în spatele ușii, 3 compartiment în partea de jos. ★【Adevarat All-Rounder】:și dulap, în una,- în mod clar imaginea pentru a obține gata în timpul rutina de dimineață, în timp ce ține totul în ordine în spatele ușii cu interioare spațioase. ★【Fiabile de Calitate】:cabinetul Nostru este de primă de argint și fag , care promite o durată lungă de viață; ecologic suprafață lăcuită simte netedă la atingere. ★【Utiliza Spațiul de Perete】:pur și Simplu atașați acest dulap de perete la perete pentru a transforma un perete gol în baie, camera de zi sau hol într-un spațiu practic; economisește o mulțime mai mult spațiu. ★【Mai mult de acest】:exclusiv Uși Glisante Tehnologie care Permite Accesul la Întregul Cabinet de Medicina,buna usa glisanta, atât în dreapta și stânga, cu un control ușor oferă o mare convenabil pentru tine.SDK Rotund Cabinet Oglinda de la Baie, Baie de Perete Cabinet de Stocare Glisante Oglindă Cabinet de Medicina cu Alunecare din Oțel Inoxidabil Cadru de Lemn de Nivel 3 (de Culoare : Lemn de Culoare, Dimensiune : Ø70 CM).

Specificații detaliate