.

Mare, Duș cu efect de Ploaie Cap, NearMoon de Lux Pătrat din Oțel Inoxidabil Precipitații Duș, Cascada Baie cu Duș Acoperirea Corpului, Tavan sau Perete (12 Inch, Crom Lustruit)

Mare, Duș cu efect de Ploaie Cap, NearMoon de Lux Pătrat din Oțel Inoxidabil Precipitații Duș, Cascada Baie cu Duș Acoperirea

RON 55.98

Din mărfuri
En el almacén

? MARE, SUBȚIRE, CU APĂ PUTERNIC FLUX – Near Moon Cap de Duș este foarte mare, cu 12 cu 12 inch, full acoperi corpul.Grosimea este de doar 0,08 inch.Combinație de ultra-subțire și de admisie a aerului tehnologie pentru a crește presiunea apei, optimizat pentru orice presiune a apei, la fel cum completă și dinamică de masaj pentru pielea ta. ? Etanșe ȘI PROTECȚIE împotriva RUGINII – Nostru cap de Duș este, de înaltă calitate, solid 100% din oțel inoxidabil, durabil, cu cea mai mare rezistenta la rugina și durată lungă de viață.Pentru a preveni scurgerea, vom folosi cel mai bun soft de garnitura de cauciuc si banda de teflon. ? De AUTO-CURATARE SILICON MOALE DUZE – Nu mai mult să vă faceți griji cu privire la curățarea cap de duș!Auto-curatare design din silicon duze menține sănătatea și de a salva timp.Mai mult decât atât, vom folosi alimente grad silicon pentru duze, asigurați-vă că siguranța și sănătatea atunci când vă bucurați de baie. ? UȘOR de instalat ȘI REGLABIL –de Lucru cu dimensiuni standard, duș arme.Ușor de instalare în perete sau tavan duș brațele fără orice instrumente în câteva minute.Un mini-cheie este atașat, de asemenea, în cazul în care sunteți lipsa de strenth pentru a strânge.Cu pivotare mingea design de conector, va avea cele mai bune duș experiență vreodată. ? POTRIVESC PERFECT CU TOATE BAIE DECOR – mare suprafață oglindă-ca finisaj cromat face cap de duș frumos și se potrivesc perfect cu orice decor baie.Nu este nevoie să vă faceți griji dacă ați selectat o potrivire de culoare sau forma.Mai mult decât atât, ultra-subțire și netedă de design îmbunătățește imaginea de ansamblu și dă o notă modernă, care exprimă doar eleganta.

Specificații detaliate