.

MARCALA 2020 Siguranței Rutiere Discuri | Doar Complet Road LED de Semnalizare Kit w/ un Fluier! | DOT Conforme cu LED-uri de Semnalizare de Siguranță Kit w/ Baterii instalate, Să-Caz și 3 Bonusuri | Simți mai sigur pe drum!

MARCALA 2020 Siguranței Rutiere Discuri | Doar Complet Road LED de Semnalizare Kit w/ un Fluier! | DOT Conforme cu LED-uri

RON 79.98

Din mărfuri
En el almacén

✅ Spre DEOSEBIRE VECHI, DEPĂȘITE, TRADIȚIONALE ROTUND LED-uri de SEMNALIZARE, MARCALA PĂTRAT MASINA SEMNALIZARE SUNT mai luminoase și mai bine decât oricând!La 20 mai mare de Led-uri a obține ai observat 2 KM PE timp de NOAPTE și 1 km în timpul zilei (spre DEOSEBIRE de CONCURENTUL lumini de urgență pentru autoturisme). ✅ În TIMP ce ALTE KITURI INCLUD MINIM, MARCALA de URGENȚĂ pe marginea DRUMULUI FLASHER KIT-ul INCLUDE un cadou-gata cutie, 3 siguranței rutiere discuri w/ BATERII INSTALATE, premium transporta geanta, baterie schimbare instrument, bonus baterii și un fluier!. ✅ TRADIȚIONALE rachete de SEMNALIZARE SUNT UN CHIMICĂ ȘI PERICOL de INCENDIU PENTRU tine si familia ta.Spune la revedere de la incendii și arsuri!MARCALA oferă non-ardere de urgență cu LED-uri de semnalizare pentru autoturisme care sunt în condiții de siguranță, reutilizabile și ușor de utilizat.Noastre de siguranță auto lumini este perfect pentru activități de agrement, cum ar fi camping si excursii cu barca.Vă faceți griji mai puțin și bucurați-vă mai mult!. ✅ NU LASA HARD CÂȘTIGAT BANI DU-te LA DEȘEURI CU masini ieftine de siguranță rachete de semnalizare.Material ABS permite noastre electronice rutiere de semnalizare a fi îndrăgostit-dovada.Fiecare led de semnalizare lumină plutește și este IP67 rezistent la apa.Locul nostru torte de semnalizare kit ORIUNDE PE SAU în AFARA AUTOVEHICULULUI ZERO GRATUIT. ✅ GARANTIE PE VIATA DE LA O PROPRIETATE DE FAMILIE, AFACERI DIN AMERICA DE NORD.MISIUNEA NOASTRA ESTE de a oferi cele mai bune de siguranță poate oferi pentru utilizatorul de zi cu zi.Cumpara de la noi cu încredere și se bucură de o GARANȚIE pe VIAȚĂ.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul nostru, se întoarce pentru un hassle gratuit 100% de restituire. ✅ Fiul, fiica, nepot, sau cineva DIN FAMILIA TA NOU LA CONDUCERE?Nu vă faceți griji!Nostru Conforme DOT LED semnalizatoare rutiere sunt CADOUL PERFECT pentru a le face să se SIMTĂ mai în SIGURANȚĂ. ✅ NU vă faceți GRIJI despre a nu fi văzut, în timpul zi SAU noapte!Nevoie de o lumină?Utilizați orbitoare 4 fata de Led-uri ca o LANTERNĂ sau lumina de avertizare.PENTRU A EVITA PERICOLUL ȘI DE A OBȚINE AJUTOR!.

Specificații detaliate