.

iHome Magnetic Wireless de Încărcare de Aerisire de Montare în Mașină, 10W, pentru iPhone 12/13, Compatibil cu MagSafe Cazuri (Alb)

iHome Magnetic Wireless de Încărcare de Aerisire de Montare în Mașină, 10W, pentru iPhone 12/13, Compatibil cu MagSafe Cazuri

RON 79.98

Din mărfuri
En el almacén

PERFECT SNAP de FIECARE DATĂ : Built-in magneti alinia perfect cu i Phone-ul dvs. pentru a maximiza dvs. de conducere.Compatibil cu Mag Safe Cazuri. 10 W RAPID de ÎNCĂRCARE WIRELESS : Oferă până la 10 W taxa radio pentru dispozitivele compatibile si se fixează direct la partea din spate a i Phone 12/13 sau compatibil magnetice caz.Vine cu cablu USB de Tip C (inclus).GÎNDURI DESINGNED CU SIGURANȚĂ ÎN MINTE : Ușoare finisaj din aluminiu, compact, și întărită de aerisire clemă se potrivește cele mai multe standard de guri de aer.Built-in de protecție protejează împotriva supraîncălzirii pentru a oferi încărcare în condiții de siguranță.VIZUALIZARE OPTIMĂ ANLE : 360 de grade, cu posibilitate de rotire de aerisire muntele oferă unghiuri diferite de vizualizare.LINIARĂ de AERISIRE COMPATIBILE : Cauciuc clipuri oferi un robust și stabil de prindere pe orizontală de ventilație.

Specificații detaliate