.

MUGIT Zero&Schiță de Artă de Hârtie(A4) pentru Copii si Adulti, Curcubeu Pictura Vedere de Noapte Scratchboard, Art&Craft, Arta Gravurii Set: 4 Cartele de reîncărcare & Zero Desen Stilou, Perie Curata (Colt de Strada)

MUGIT Zero&Schiță de Artă de Hârtie(A4) pentru Copii si Adulti, Curcubeu Pictura Vedere de Noapte Scratchboard, Art&Craft,

RON 17.98

Din mărfuri
En el almacén

【PACHET INCLUSIV】 : 4 x Foi Cartele de reîncărcare, 1 x Zero Pen, 1x Perie Curata, 1 x Lemn Stylus Stick - 11.6 x 8.3 inch(A4). 【ZERO ARTA CURCUBEU】 : Scratch produse de Artă caracteristică culori luminoase și modele ascunse sub un strat mat, Fiecare Cartele de reîncărcare dispune de un strat de folie de schițe, Utilizarea zero pen (inclus) pentru a bifa culoare gri schițe, Dezvăluind un frumos culori dedesubt. 【ZERO ART-TERAPIE】 esti mult mai probabil pentru a funcționa bine dacă ai lua o scurtă pauză pentru absurdă munca de zi cu zi.Acest zero de pe tabloul este exact ceea ce cauti, ușor, risipă de timp și de stres-free. 【CADOU PERFECT PENTRU COPII SCHIȚE (ȘI ADULȚI) 】 : Completați arta gravurii set pentru orice varsta artist.Dimensiunea este excelent pentru copii și pot fi ușor transportate în jurul spune pentru fete călătorie sau o excursie la magazin alimentar. 【DECOR ACASĂ și CREATIVE CADOURI】 : se Poate Monta cu O Rama de Tablou Atârnat pe Perete sau Puse pe Birou de Top crește Atmosferă Artistică și Decora Casa Ta, de Asemenea, puteți afișa finală uimitoare de artă sau să le dea sub formă de cadouri pentru prieteni sau familie.Culoare : Colț De Stradă.

Specificații detaliate