.

AISIBO Copil Oglinda de la Masina, Monitor Copil Oglindă pentru Spate cu care se Confruntă Scaun de Masina cu Largă vizibilitate de Siguranță Incasabilă Oglinda Retrovizoare Reglabile Acrilice 360° pentru Bancheta din Spate(negru)

AISIBO Copil Oglinda de la Masina, Monitor Copil Oglindă pentru Spate cu care se Confruntă Scaun de Masina cu Largă vizibilitate

RON 20.58

Din mărfuri
En el almacén

Reglabil Acrilice 360° : Plin 360 de grade cu ușurință pivot a dorit unghi de vizualizare, acesta vă permite să păstrați copilul în vedere și să arăți bine după ce el sau ea tot timpul. 2. Vin cu o ventuza de montare pe parbriz și un clip de pe masina parasolar, 360° reglabil muntele face copilul oglindă stabil în loc, care, oferind o imagine completă a din spate-cu care se confruntă unul mic. 3. Copilul nostru oglinda este Usor De instalat : Există două moduri de a instala.Aplica sucktion cupa pe parbrizul mașinii și rotiți comutatorul pentru a găsi o direcție corectă.Sau clip pe masina parasolar și rotiți comutatorul pentru a găsi o direcție corectă.Acesta poate fi clar observată prin simpla rotație și rotație. 4. Pat Masina Oglinda Dimensiuni : 85mm x 56mm x 25mm(3.46 inch x 2.2 inch x 0.99 inch).Acesta oferă un câmp larg de vizibilitate pentru a ști pe deplin copilul tau situația și a mediului înconjurător.Înainte de a cumpăra, citiți cu atenție dimensiunea.Multumesc. 5. Disponibil pentru cele mai multe Masini : Copilul este Oglinda stabilitate și siguranță.Oglinda nu va veni în jos sau de a schimba direcția în timp ce mașina este în mișcare.Nume produs : pat Masina Oglindă, Monitor Copil Oglindă pentru Spate cu care se Confruntă Scaun de Masina cu Largă Vedere Clar caietul de sarcini : Oglinda material : Acrilic (PMMA), Oglinda shell material : PE Clip material : ABS Fraier material : ABS+PVC Oglinda dimensiuni : pat Masina Oglinda Dimensiuni : 85mm x 56mm x 25mm(3.46 inch x 2.2 inch x 0.99 inch).Caracteristici : 1. Incasabilă - Aceasta oglinda de la masina are o sticlă acrilică incasabilă suprafață astfel încât acesta poate rezista la orice impact în orice moment. 2. Reglabil mingea și mingea articulațiilor permite oglindă să se rotească înainte sau înapoi, înclinare și rotire la 360° pentru a putea vizualiza copilul. 3. Ușor de instalat : două metode de montare, clip titular și aspirație ceașcă titular.Puteți clip oglinda de pe parasolar sau pe parbriz. 4. Instalare rapida si usoara - fabricat din sticla incasabila, care este copil-în condiții de siguranță.Pachetul include : Masina Copil Oglinda Retrovizoare*1 ventuza titularul*1 titular Clip*1 Notă : Înainte de a cumpăra, citiți cu atenție dimensiunea.Oglinda poate nu este suficient de mare pentru tine.

Specificații detaliate

Oglinda material:
Acril (PMMA)
Oglinda shell material:
PE
Clip material:
ABS
Fraier material:
ABS+PVC
Dimensiunea oglinzii:
Masina Pentru Copii Dimensiune Oglindă
Caracteristici:
1. Incasabilă - Aceasta oglinda de la masina are o sticlă acrilică incasabilă suprafață astfel încât acesta poate rezista la orice impact în orice moment. :
2. Reglabil mingea și mingea articulațiilor permite oglindă să se rotească înainte sau înapoi, înclinare și rotire la 360° pentru a putea vizualiza copilul. :
3. Usor de instalat:
două metode de montaj, clip titular și aspirație ceașcă titular. Puteți clip oglinda de pe parasolar sau pe parbriz.
4. Instalare rapida si usoara - fabricat din sticla incasabila, care este copil-în condiții de siguranță. :
Pachetul include:
Masina Copil Oglinda Retrovizoare*1 :
Ventuza titularul*1 :
Titular Clip*1 :
Notă:
Înainte de a cumpăra, citiți cu atenție dimensiunea. Oglinda poate nu este suficient de mare pentru tine. :