.

Pescuit cu Magnet 66ft Frânghie & Mănușă, Wukong 760LB Forță de Tragere Magnet Neodim foarte Puternic cu Grele Frânghie și Carabină pentru Magnet de Pescuit și Preluarea în Râu (67mm)

Pescuit cu Magnet 66ft Frânghie & Mănușă, Wukong 760LB Forță de Tragere Magnet Neodim foarte Puternic cu Grele Frânghie și

RON 35.98

Din mărfuri
En el almacén

√ 【Magnet puternic】 - 67mm diametru și grosime 25mm ,Dublă față-verso forță de tragere va până la 760 LBS(344 KG) total (fiecare parte 380lbs/172kg).Special conceput pentru preluarea în râu și pescuit magnetic. √ [Incepator Magnet Kit de Pescuit】- Pachetul include o 760 Lbs forță de tracțiune dublă față-verso magnet,2 Pack M10 ochi, o pereche de pescuit magnetic mănușă, 65 metri magnet de pescuit frânghie care max forța de tracțiune este de 550 de Lire sterline. √ 【Dublă față-Verso Magnet】 - design Unic, cu dublă față-verso forță magnetică, un magnet oferi o suprafață de două ori pentru a prinde obiective.Este ușor de asamblat, cu ochi șurub șuruburi direct în baza de oțel. √【Multi Folosesc Magnet Neodim】 - Mare pentru salvat din fier diverse-containning nichel material subacvatice și idee bună pentru magnet de pescuit, de ridicare, de agățat, preluarea de aplicații.Distreaza-te pentru a căuta elemente, cum ar fi șurub cu ochi, șuruburi, cârlige, dispozitive de fixare și așa mai departe în depozit garaj sau curte. √ 【Client service】 : Păstrarea clienților fericit și mulțumit este cel mai important pentru afacerea noastră, compania noastră oferă de rambursare sau înlocuire gratuită a produsului, în caz de orice întrebări.Wukong Brand : Pentru a crea mai puternic și mai practice magneți din neodim pentru oameni.Scopul nostru : de a Aduce Wukong magnetic produse in lume.Suntem în mod constant de învățare și dezvoltare.Serviciu de viață, mereu proteja drepturile și interesele.Am fost aici tot timpul. 760 Lbs forță de tracțiune dublă față-verso magnet;. 2 Ambalaj M10 ochi;.O pereche de pescuit magnetic mănușă;. 65 de metri magnet de pescuit frânghie care max forța de tracțiune este de 550 de Lire sterline.Design pentru grele și subacvatice cerere, ideal pentru ridicarea sau recuperarea pierdut obiecte feroase sub apă, de exemplu pompa de apa, feroase instrumente, ruperea de grele obiecte metalice, obiecte antice.De asemenea, agățat, de stabilire de aplicare și hobby-ul în întreaga lume.Amovibilă șurub cu ochi : Unic filetate prin gaura de design, pe verigă șuruburi în partea de carcasa.Atât de doua verigă poate eliminat.Forță de tragere : Dublu Fețe Combinate 344 KG/760 LBS (Fiecare Parte 172 KG/380 LBS).Magnet atrage numai de fier, metale feroase și nichel, nu atrage aur, argint, cupru, Ali și lor aliaj inoxidabil și oțel.Forța magnetică se concentrează pe jos și o altă latură de pescuit magnet,nu este greu de orice forță magnetică de pe altă suprafață.

Specificații detaliate