.

Inkbird Sous Vide Precizie Aragaz , 1000 de Wați WIFI Sous Vide Machine Imersiune Pompa ISV-100W cu Retete Termice Imersie Sous vide Masini de gatit & APP (Standard American)

Inkbird Sous Vide Precizie Aragaz , 1000 de Wați WIFI Sous Vide Machine Imersiune Pompa ISV-100W cu Retete Termice Imersie

RON 197.78

Din mărfuri
En el almacén

★ 【Control de la Distanță Wifi】WIFI sous vide aragaz sprijini doar 2.4 Ghz wi-fi, dar odată conectat cu sous vide machine cu router-ul prin intermediul APLICAȚIEI Inkbird Pro, ar putea fi verificate și controlate de oriunde esti. ★ 【Puternic, Dar Liniștită, Aragaz】 Această sous vide precizie aragaz păstrează un omogene a temperaturii de până la 20 L de apă chiar și în plin 1000 W ieșire; ultra-silențioasă, cu mai puțin de 40 d B zgomot la 1 m. ★ 【Precizie Aragaz intuitiv LCD touch control permite efort de ajustare și de urmărire. ★ 【Găti Ca un Bucătar la Domiciliu】 Atinge masa de calitate restaurant cu usurinta prin conservarea sucuri, umiditate și arome multumesc pentru controlul precis al temperaturii; păstrează toate de sănătate și de nutriție beneficii, care sunt dificil de a obține de gătit tradițional; inclus-ușor de urmat sous vide de gătit carte de bucate recomandate de bucătari de top. ★ 【Gătit de încredere Partener】Suplimentare funcția de calibrare este adăugat la Inkbird Precise Aragaz, care poate ține o mai precisă a temperaturii în orice moment.Intervalul de calibrare : -10 F~10 F. ★ 【Protecție și Alarmă de Temperatură】Această termică plita se va opri de lucru și alarmă atunci când nivelul apei este mai mic decât cel minim.De asemenea, se va tine de alarmă atunci când temperatura ajunge la țintă valoare de setare.Din oțel inoxidabil este usor de curatat.În timp ce acest aparat nu este rezistent la apă.Nivelul apei nu poate peste max linie. ★ 【Roman Mod de Preparare】Scăzute temperaturi sous vide de gătit păstrează materii prime proaspete, suculente si sanatoase.Dacă astfel de fum, s-ar putea adăuga un gratar pe această bază, o nouă delicatesă va fi născut, un dublu sentiment. ★ 【O singură mână operație】design Ergonomic dimensiune, poate fi operat cu o singură mână.Puteți seta nu numai pe APLICAȚIA dumneavoastră, dar, de asemenea, pe site-sous vide machine. ★ 【Ce Ai】Un wifi sous vide aragaz. 12 luni gratuit de garanție.Rețete gratuite de pe APP.Design simplu, incredibil de ușor de utilizat, poate fi operat cu o singură mână.Tensiune de intrare : (NE) AC 12 V 60 Hz.Rapid ciclu de apă de încălzire, absolut liniștit.Ușor de citit LCD : (W)36mm*(L)42mm, 128*128 LCD Dot Matrix.Lungimea Cablului : 1,2 m.Design simplu, incredibil de ușor de utilizat, poate fi operat cu o singură hand Input tensiune : (NE) AC 12 V 60 Hz Fast apă ciclu de încălzire, absolut liniștită, ușor de Citit LCD : (W)36mm*(L)42mm, 128*128 Dot Matrix LCDLength de Cablu : 1.2 m.

Specificații detaliate