.

Mat Ulei de Control Concealer fond de ten,PHOERA Noi 30ml de Lungă Durată Impermeabil Mat fond de ten Lichid (104 Buff Beige)

Mat Ulei de Control Concealer fond de ten,PHOERA Noi 30ml de Lungă Durată Impermeabil Mat fond de ten Lichid (104 Buff Beige)

RON 17.98

Din mărfuri
En el almacén

【Netezire ten Lichid】- este pentru o acoperire completă.Se poate corectează și desăvârșește imperfectiuni ale pielii, cum ar fi tonul pielii inegală și sub ochi cercuri.Oferă fără sudură, fără cusur camuflaj în ultra-finisaj neted. 【Luminos pielii】- Natural și fără cusur, transporta luminoase de culoare de piele, gol machiaj face strălucitoare și translucide de lumină. 【Hidratare】- conține albire și hidratare de reparații de compoziție, care acoperă liniile fine și ridurile pentru radiant, frumos de acoperire.Și să nu se șifoneze, crack, sau să se stabilească în linii. 【Acoperire Completă Nuante】- 101# Porțelan, 102# Nud, 103# Piersic Cald, 104# Piele De Bivol De Culoare Bej, 105# Nisip, 106 #Soare Cald, 107# Miere, 108# Tan, 109# Mocha, 110 #Trufe. 【Extrem de Anticearcan 】- mediu de acoperire fundația este construibil și blendable, netezirea porii și imperfecțiunile pentru a da un aerograful uită-te și șterge tenul.Culoare : 104 Piele De Bivol De Culoare Bej.

Specificații detaliate