.

4 Buzunare Acrilice Titularul Cardului de Afaceri Sta Clar Desktop Blat de Afaceri de Birou Organizator Acrilice Index Card de Umplere Display pentru Birou 2 buc (4 Buzunar)

4 Buzunare Acrilice Titularul Cardului de Afaceri Sta Clar Desktop Blat de Afaceri de Birou Organizator Acrilice Index Card

RON 17.98

Din mărfuri
En el almacén

Face Afacerea Dvs. Mai Convenabil Și Eficient-1. 4 Buzunare de Proiectare : fiecare buzunar poate deține 50-60 de cărți, puteți clasifica carte de vizită prin scrisoare cu 2 pachete de 4 buzunare design carte de afaceri.Ușor de a găsi cartea de care ai nevoie. 2. Niveluri de Proiectare : Niveluri design este un design eficient.Aceasta vă ajută să știți de vizită în buzunar care numai la vedere.Puteți afla cardul pe care doriți imediat, face viața ta de afaceri mai convenabil și eficient. 3. Cu nervuri de Jos Design : puteți.Multi Funcation Nu numai puteți să-l utilizați țineți cărțile de vizită, dar, de asemenea, îl puteți folosi ca un make-up organizator suport, puteți să-l utilizați țineți ruj sau alte foarte subțire de sticlă sticle.Păstrați Cardul Dvs. de Afaceri În Ordine .. nu Se va întâmpla că vă sunt găsirea de afaceri card de pretutindeni și verificați-le unul câte unul.Acest 4 buzunare desktop clar acrilic titularul cardului de afaceri ține de carduri în ordine și birou ordonat.Capacitate mare-Fiecare slot poate deține 50-60 de carduri(depinde de clientii de card ai pus in.), acest 4 buzunare acrilice carte de afaceri poate sta aproape deține 240 de cărți.Informații despre produs Material : Acril, Dimensiuni : 10*10*8.5 cm (3.94*3.94*3.35"), Fiecare Buzunar Dimensiune : 10*2.5*3 cm (3.94*0.98*1.18"), Greutate : 100g pe 4 buzunare acrilic de afaceri sta.Dimensiune : 4 Buzunar.

Specificații detaliate