.

FUTED 6 Pack de 8 inch Planta Farfurie pentru Interior, din material Plastic Durabil de Plante Tăvi Rotunde, Flori de Ghiveci cu Farfurie, Robust Plante de Apă Catcher Tava(8,Negru)

FUTED 6 Pack de 8 inch Planta Farfurie pentru Interior, din material Plastic Durabil de Plante Tăvi Rotunde, Flori de Ghiveci

RON 148.20

Din mărfuri
En el almacén

【8 inch Farfurie】 Dimensiune : 8 inch farfurie măsuri 8.25 inch în partea de sus și 7.1 inch în partea de jos, care este potrivit pentru oală cu un fund de dimensiune mai mică decât 7.1 inch.Acorde o atenție la dimensiunea de informații privind cea de-a doua imagine. 【Material rezistent】 : fabrica Noastră farfuriile sunt mai groase decât regulate clar de plastic, farfurii de plante, ele sunt suficient de robust pentru a ține grele vase.Buna tăvi de plante sunt, de asemenea, mai ușor de curățat și refolosit.cea de-a doua imagine. 【Alegeri bune】 : fabrica Noastră tăvi include trei culori de negru, alb și transparent, și tăvile sunt, de asemenea, disponibile într-o varietate de dimensiuni pentru tine de a alege de la.Puteți cumpăra în combinație, în funcție de nevoile dumneavoastră specifice. 【Tava】 Funcția : sunt perfect de plante tava pentru a proteja casa ta de suprafață în interior.Nu trebuie să vă faceți griji despre scurgeri de apă și daune pardoseli sau mobilier. 【Produs Serviciu】:Dacă există orice probleme de calitate sau lipsă de produse în timpul pe termen lung de transport, va rugam sa ne contactati, va vom ajuta să rezolve problema în termen de 24 de ore.Planta Farfurie Funcție De : 1. Proteja suprafetelor de uz casnic; planta tava oferi sprijin și de a colecta excesul de drenaj și a solului 2. Durabil planta tava este suficient pentru a organiza și pentru a muta grele vase Material Durabil : 1. Fabrica noastră farfuriile sunt mai groase decât regulate de plastic, farfurii de plante, și nu sunt ușor de deteriorat. 2. Buna farfurii de plante sunt, de asemenea, mai ușor de curățat și refolosit caietul de sarcini : 1. Material : Plastic, durabil și Robust 2. Forma : Rotund 3. Culoare : Negru 4. Dimensiune : 8 inch planta farfurie; 7.1 inch în partea de jos, 8.25 inch în partea de sus, de 0,8 cm adâncime Potrivit pentru ghivece, cu un diametru de jos de mai puțin de 7.1 inch.

Specificații detaliate