.

FUTED 6 Pack de 5/6/8/10/12 inch Planta Farfurie pentru Interior, din material Plastic Durabil de Plante Tăvi Rotunde, Flori de Ghiveci cu Farfurie, Robust Plante de Apă Catcher Tava(5,Clar)

FUTED 6 Pack de 5/6/8/10/12 inch Planta Farfurie pentru Interior, din material Plastic Durabil de Plante Tăvi Rotunde, Flori

RON 13.38

Din mărfuri
En el almacén

【5 inch Farfurie】 Dimensiune : 5 inch farfurie măsuri de 5.1 inch în partea de sus și de 4,5 inch la partea de jos, care este potrivit pentru oală cu un fund dimensiune mai mică de 4.5 inch.Acorde o atenție la dimensiunea de informații privind cea de-a doua imagine. 【Material rezistent】 : fabrica Noastră farfuriile sunt mai groase decât regulate clar de plastic, farfurii de plante, ele sunt suficient de robust pentru a ține grele vase.Buna tăvi de plante sunt, de asemenea, mai ușor de curățat și refolosit. 【Mai multe Opțiuni】 : fabrica Noastră tăvi include trei culori de negru, alb și transparent, și tăvile sunt, de asemenea, disponibile într-o varietate de dimensiuni pentru tine de a alege de la.Puteți cumpăra în combinație, în funcție de nevoile dumneavoastră specifice. 【Tava】 Funcția : sunt perfect de plante tava pentru a proteja casa ta de suprafață în interior.Nu trebuie să vă faceți griji despre scurgeri de apă și daune pardoseli sau mobilier. 【Produs Serviciu】:Dacă există orice probleme de calitate sau lipsă de produse în timpul pe termen lung de transport, va rugam sa ne contactati, va vom ajuta să rezolve problema în termen de 24 de ore.Dimensiune : 5 inch | Culoare : Clar.

Specificații detaliate