.

Oglinda de Machiaj luminos (X-Model Mare), COSMIRROR Mari Machiaj Vanitatea Oglindă cu 35 de LED-uri și Lumini Oglindă de Mărire de 10X, Senzor Tactil, cu Dublă Alimentare, 360° Rotație Aprinde Oglindă (Alb)

Oglinda de Machiaj luminos (X-Model Mare), COSMIRROR Mari Machiaj Vanitatea Oglindă cu 35 de LED-uri și Lumini Oglindă de

RON 79.98

Din mărfuri
En el almacén

????【XL Mare Oglindă de Machiaj cu 35pcs Luminos Lumini LED】supradimensionate oglindă luminată (8.97*14.56 inch), care oferă o mare de înaltă definiție și claritate cu unghi larg de vizualizare.Acesta este construit în 35pcs lumini led-uri reglabile care natural și moale, luminos, dar nu orbitor, pot lumină cele mai întunecate și zonele slab iluminate, ajutându-vă să realizeze o fără cusur machiaj profesional. ????【Smart Touch Estompat】lumini LED-uri de make-up oglindă sunt controlate prin atingere întrerupător cu senzor.Atingeți senzorul comutatorului pentru câteva secunde, acest lucru se va schimba luminozitatea de lumina treptat. ????【Cu 10 X Mărire Oglindă Rotundă】detasabila 10 X mărire oglinda este perfect pentru jumulire sprancene, aplica dermatograf sau de a vedea în mod clar caracteristicile faciale. 2 ventuze poate oglindă montată pe sticlă sau mare oglindă de machiaj. ????【Dublu de Alimentare】Acest lucru a condus oglindă de machiaj poate fi încărcat prin USB de încărcare și 4buc baterii AA (bateriile nu sunt incluse, cablu USB inclus).Puterea bateriei nu va fi consumat dacă incarcare USB operat. ????【360 de Grade de Rotație & cadoul Ideal】machiaj lumină oglindă stă pe blatul de lucru poate fi rotit în Sus și în jos la 180 de grade și Surround de 360 de grade de rotație, Ușor de a găsi unghiul de vizualizare perfect, fără efort.Această mare de lumină oglindă va fi un cadou minunat pentru orice ocazie.

Specificații detaliate