.

14 Pachet Retractabil Insigna Titularul Viaky Culori Amestecate Carabină Insigna Tambur cu Cleme pentru Inel de chei și Carduri de IDENTITATE(7 Culori)

14 Pachet Retractabil Insigna Titularul Viaky Culori Amestecate Carabină Insigna Tambur cu Cleme pentru Inel de chei și Carduri

RON 24.76

Din mărfuri
En el almacén

【Dimensiune produs】lungimea snur retractabil insigna titularul este de aprox 60cm/1.97 ft.Se poate satisface nevoile de zi cu zi.Se poate ține de la 3 la 8 cheile și cardul de IDENTITATE. 【Material rezistent】Cromat carcasa de metal robust cu capace de plastic.Dublă utilizare suspensie slot design, intermediar slot pentru curea, breloc sau retractabil carabină tambur clip. 【Retractabil Cablu】Retractabil insigna titularul cu poliester cablu retractabil pentru scanarea ușoară de acces la carte de IDENTITATE, ecusoane, carduri sau chei fără un amestec de cablu. 【Titularii de insignă : 】Retractabil insigna tambur oferă o modalitate ușoară de a face viața mai convenabil.Perfect pentru barbati, femei, asistente medicale, poliție, profesori, studenți, voluntari, avocații, personalul, etc. 【Potrivite pentru Diferite Ocazii】Aceste retractabil insigna rolele sunt foarte bune pentru cheia ta, role, insigne, ecusoane, carte de IDENTITATE, lanyard-uri și alte lucruri mici.Este potrivit pentru multe activități în aer liber.Retractabil Lungime : aprox 60cm/1.97 ft.Material : Plastic și metal.Culoare : negru, alb, verde, rosu, albastru, roz și portocaliu.Retractabil Lungime : aprox 60cm/1.97 ft.Material : Plastic și metal Color : negru, alb, verde, rosu, albastru, roz și portocaliu.

Specificații detaliate

Retractabil Lungime:
aprox 60cm/1.97 ft.