.

GREENWISH 2 Buc Plantă de Grădină Inel de Susținere Jumătate Rotund pentru Ghivece cu Plante a Crescut de 10 x 16/25 x 40 cm(Lățime x Înălțime)

GREENWISH 2 Buc Plantă de Grădină Inel de Susținere Jumătate Rotund pentru Ghivece cu Plante a Crescut de 10 x 16/25 x 40

RON 21.98

Din mărfuri
En el almacén

❥Dimensiune : diametru 16", Înălțime 10",pachetul include 2 buc inele de sprijin. ❥Efect : Deosebit de ideal pentru plante stufoase, cum ar fi bujori, margarete si trandafiri, oferă suficient sprijin pentru grele plante și flori. ❥De înaltă Calitate : planta stick-ul este fabricat din durabil și de lungă durată rust-proof strat solid de sârmă de fier.Caracterul dovada suport metalic ajută plantele să crească în poziție verticală și funcționează mai bine decât lemnul. ❥Ușor de instalat : planta suporturi sunt usor de instalat, doar împinge-l în pământ, dezasamblează pentru depozitare. ❥Vivd și Util : planta inel de susținere pot fi folosite oricand in timpul sezonului.A face forma de plante mai vii, să ofere stabilitate pentru viguroase și creștere a plantelor.Dimensiuni : 10" x 16 ".

Specificații detaliate