.

SIMOLIO Căști cu Fir Adolescenți Copii Băieți Fete, Reglabil 75dB,85dB,94dB Volum Limitat, Durabil Căști cu Microfon pentru Școală/PC/telefon Mobil, On-Ear Căști Copii cu Cota de Port Jack de 3,5 mm (Gri)

SIMOLIO Căști cu Fir Adolescenți Copii Băieți Fete, Reglabil 75dB,85dB,94dB Volum Limitat, Durabil Căști cu Microfon pentru

RON 49.98

Din mărfuri
En el almacén

√ 3-NIVEL de VOLUM LIMITATOR DE PROTECȚIE AUDITIVĂ CU VOLUM în condiții de SIGURANȚĂ : să Adopte exclusiv de proprietate 3-nivelul de limitare volum(75d B/85d B/94d B) pentru a proteja vulnerabile și sensibile urechi de copii în timp ce dau părinții o bucată de minte, nu avea să se monitorizeze în mod constant volumul.Poate proteja eficient copiii de diferite vârste, de la pierderea auzului progresivă în diferite medii. (75/85d B în locuri liniștite sau 94d B în mediu zgomotos).Două difuzoare superioare a oferi un sunet clar de cristal. √ IN-LINE VOLUME CONTROL W/ CONSTRUIT ÎN MICROFON : Permite hands free vorbind,să te iau de apeluri și sări între melodii în lista de redare fără a pierde o bataie. √ PLIABIL ȘI DURABIL DESIGN : Cu banda de sustinere ajustabila cu memorie benzi de oțel inoxidabil oferă această căști unele impresionante, flexibilitate si durabilitate. 4.9 FT/1,5 M premium împletite tesatura de nailon cablu audio. √ PARTAJAREA JACK : Nu este nevoie de un splitter.Copiii pot avea o altă mufă pentru căști în schimbul jack pe partea stângă de căști pentru a partaja audio cu prietenii sau familia.Este compatibil cu toate dispozitivele cu 3,5 AUX. √ UȘOR de transport & SERVICII SATISFĂCĂTOARE : Pliere design compact și convenabil de transport și depozitare.Copiii pot cu ușurință ori-le și pune-le în realizarea pumn de călătorie și de școală.Ai dreptul la delecta cu 24-ore Client-friendly Servicii de Sprijin.Orice întrebare, vă rugăm să simt hassle-free pentru a ne contacta.Compatibil cu toate dispozitivele care au permis de 3,5 mm stereo de ieșire, inclusiv i Pod, i Phone, i Pad, Android smartphone-uri și tablete, Kindle de Foc, laptop etc. Nu conteaza daca sunt in tren sau metrou sau pe avion, aceste căști se va adăuga o mulțime de bucurie și de distracție.Perfect pentru copii de a utiliza la școală pentru laboratorul de informatică sau de a face unele cursuri on-line.

Specificații detaliate