.

[30 Markeri - 6 Culori] Think2 Magnetic Mini Markere Uscate cu Radiera. (5 Negru, 5 Rosii, 5 Albastru, 5 Ardei, 5 Mov, 5 Maro) Vrac Set. AP Certificate Whiteboard Markere pentru Copii, sală de Clasă, Birou,

[30 Markeri - 6 Culori] Think2 Magnetic Mini Markere Uscate cu Radiera. (5 Negru, 5 Rosii, 5 Albastru, 5 Ardei, 5 Mov, 5 Maro)

RON 31.98

Din mărfuri
En el almacén

[30 Markeri - 6 Culori] Think2 Magnetic Mini Markere Uscate cu Radiera. (5 Negru, 5 Rosii, 5 Albastru, 5 Ardei, 5 Mov, 5 Maro) Vrac Set.AP Certificate Whiteboard Markere pentru Copii, sală de Clasă, Birou, Acasă. 【Îndrăznețe și Vibrante de Culoare】- Cerneala este fabricat în Germania și oferă coerente și culori îndrăznețe, care sunt extrem de vizibile chiar și pe distanțe lungi, perfect pentru sala de clasă și de ședințe.Îl puteți folosi pe orice suprafață non-poros, inclusiv portelan sau melamină table și sticlă. 【Magnetic cu Radiera Capac】- Magnetic marker capace caracteristică built-in simțit radiere.Tabla marker de cerneală șterge cu ușurință.Formulă cu uscare rapidă frotiu dovada de cerneală, Think2 markeri sunt concepute pentru a fi perfect instrument de scris. 【Punctul de amendă Sfat】 - Punct de Amendă Sfat vă permite să scrie subțiri linii precise.Acest uscat pentru marker role fluent pe cele mai netede suprafete, inclusiv table (nu pentru table/table de scris), oglinzi, sticla, placi ceramice, etc. Perfect Instrument de Scris : uscare rapidă și ghinioane gratuit, nu rupt mărcile de cerneală și cerneală-scurgere.Cerneală pe bază de apă este simplu să ștergeți cu o cârpă.Unge-dovada lasă nici o fantomă pe suprafață. 【100% SATISFACȚIE de GARANTARE 】noi Ne straduim spre a face produse de calitate pentru clienții noștri și suntem mândri de produsele pe care le fabrica.Dacă nu sunteți 100% mulțumit cu produsul nostru, vă rugăm să ne contactați pentru o rambursare completă sau înlocuire.Punctul de amendă Sfat vă permite să scrie subțiri linii precise.Acest uscat pentru marker role fluent pe cele mai netede suprafete, inclusiv table (nu pentru table/table de scris), oglinzi, sticla, placi ceramice, etc. Perfect Instrument De Scris.Think2 Master are sediul central în sunny Santa Monica, California.Toate produsele sunt proiectate în statele UNITE ale americii.Fondatorul nostru a fost un certificat de profesor de clasă de peste 15 ani, iar pasiunea lui este proiectarea inovatoare produse de calitate, care face un impact pozitiv în case, școli și locuri de muncă.Aici sunt unele dintre noastre de alte produse care te-ar putea interesa.Carduri Flash de învățământ & Games Plastic & Aluminiu Clipboards Retractable Pixuri & Gel de Culoare Pens School Alimentare cu Markere și Pixuri Varietate Pack Permanent Markeri & Dry Erase Markers Jigsaw Puzzle-uri.

Specificații detaliate