.

AMILIEe Electronice de Mici animale de Companie Jucărie, Copilul Nostalgic Pahar Ou de Dinozaur, Original Tamagotchi Virtual Cyber animale de Companie Coajă de ou - Retro Jucărie 90 Nostalgic Mașină (Galben pet Mașină Verde - Ou)

AMILIEe Electronice de Mici animale de Companie Jucărie, Copilul Nostalgic Pahar Ou de Dinozaur, Original Tamagotchi Virtual

RON 13.98

Din mărfuri
En el almacén

[MINI SIZE] - Amuzant joc cu masini de dimensiuni mici si breloc într-un pahar ou de dinozaur,aduce distracție fantastic. [DEZVOLTARE EDUCAȚIONALĂ] - Electronice, animale de companie mașină de joc, există multe animale ca tine alege, adulți care joacă amintesc inocența copilăriei, copiii pot să-și exercite capacitatea de a răspunde și de coordonare creier. [CUM SĂ JOACE] - animalele de Companie pot hrănească, baie, somn de jocuri!Ia animalele de companie oriunde te duci. [TOATE vârstele se POTRIVESC UNISEX] - 90 Nostalgic Virtual Cyber animale de Companie Tamagotchi Cu Coajă de ou Retro Mașină de Jucarii Cadou.Jucăriile sunt pentru oameni de toate vârstele care doresc să călătorească înapoi în timp la copilăria lor sau să exploreze pentru prima dată!. [BINE PARTER] - Virtual Pet este ideal pentru a învăța pe copii cum să se uite după animalele înainte de a le furnizeze cu un lucru real!!!.Culoare : Galben Pet Mașină Verde - Ou.

Specificații detaliate