.

Gonicc Profesională 7.3 Bonsai Foarfece(GPPS-1012), Pentru Aranjarea Florilor, Tunderea Plantelor, Pentru a Crește Cameră sau de Grădinărit, Instrumente de Bonsai. Gradina Foarfece De Crengi.

Gonicc Profesională 7.3 Bonsai Foarfece(GPPS-1012), Pentru Aranjarea Florilor, Tunderea Plantelor, Pentru a Crește Cameră

RON 19.98

Din mărfuri
En el almacén

Lame de calitate - Calitate lamă din oțel de înaltă carbon.Chiar și prin utilizarea grele, acesta va rămâne, de asemenea, ascuțite.Ideal Pentru Tăiere Bonsai - Cele mai subțiri Lame sunt excelente pentru aranjamente florale sau obținerea accesului la deschideri înguste.Noastre de precizie-sol lama marginile asigura acuratețea și sunt foarte bune pentru plante bonsai.Confortabil Si Usor De Utilizat - design Ergonomic, manere sunt puternice, ușoare și confortabile.Pentru că mai puțin de primăvară, fără rezistență pe mână, puteți tăiați pentru perioade lungi de timp, fără crampe sau rigiditate articulară.Ideal pentru cei cu dexteritate limitată.Multi-Funcție Pentru Utilizarea de zi cu Zi - Ideal pentru a face o cursă, tăierea, fasonarea și alte rapidă snips pe bonsai și alte plante.De asemenea, pot fi folosite pentru artizanat, țesături, hârtie, și mai mult.Durabil și Stabil, De înaltă calitate, construcție asigură că produsele vor dura ani de zile să vină.Introducerea de produse : - Denumire Produs : Profesional 7.3" Bonsai Foarfece - Model Nr. : GPPS-1012 - Lungimea Lamei : 2.2" - Lungime Totala : 7.3" - Greutate : 1.5 oz - Urinare Material : de Înaltă Calitate din Oțel Călit - Mâner Material : de Înaltă Calitate din Oțel Călit Cu Sablare - HRC : 54±1 Modele și Caracteristici de Calitate lamă din oțel de înaltă carbon.Chiar și prin utilizarea grele, acesta va rămâne, de asemenea, ascuțite. - Cele mai subțiri Lame sunt excelente pentru aranjamente florale sau obținerea accesului la deschideri înguste.Noastre de precizie-sol lama marginile asigura acuratețea și sunt foarte bune pentru plante bonsai. - Design ergonomic, manere sunt puternice, ușoare și confortabile.Pentru că mai puțin de primăvară, fără rezistență pe mână, puteți tăiați pentru perioade lungi de timp, fără crampe sau rigiditate articulară.Ideal pentru cei cu dexteritate limitată. - Ideal pentru a face o cursă, tăierea, fasonarea și alte rapidă snips pe bonsai și alte plante.De asemenea, pot fi folosite pentru artizanat, țesături, hârtie, și mai mult.

Specificații detaliate