.

Rustic Din Piele De Buzunar Protector Pentru Pixuri, Creioane, De Birou Și De Muncă Essentials Suport Pentru Pix Este Realizat Manual De Către Nababul Din Piele (Maro)

Rustic Din Piele De Buzunar Protector Pentru Pixuri, Creioane, De Birou Și De Muncă Essentials Suport Pentru Pix Este Realizat

RON 36.00

Din mărfuri
En el almacén

????Un ECONOMIZOR de VIAȚĂ : Această modă din piele de Buzunar Protector este conceput pentru a ține pixuri, creioane și markere astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji despre ruinarea ta preferata cămașă de lucru.Introduce cu ușurință în buzunarul de la piept, buzunar sau rucsac astfel încât să puteți avea toate instrumentele de scris în mână.Construit pentru a dura nu puteți merge în neregulă cu nostru plin de cereale din piele de buzunar protector. ????PLIN de CEREALE din PIELE : Acest Buzunar Protector este realizat manual, cu cea mai înaltă calitate, Plin de Cereale din Piele, care este cel mai bun de piele de pe piață.Aceasta piele este atât de moale, se simte matasos cereale la atingere, dar este încă extrem de durabile, cu o durată de viață. ????O ARHITECȚI NOU cel MAI bun PRIETEN : Există o mulțime de cameră pentru instrumente de măsurare la 6,5 cm lungime, 3 cm lățime și cu o adâncime de 0,5 cm, și va stoca o selecție de pixuri, creioane, standard bord markere, și șurubelnițe.Cu sale de modă, aspectul dificultate și design de calitate, nu puteți merge în neregulă. ????MULTI - FUNCȚIONAL : doriți dvs. de Lucru din piele de Buzunar pentru a face mai mult decât doar țineți pixuri și creioane.Ei bine, nu te teme, puteți voi acest lucru ca pe un portofel, țineți-vă carduri de debit/ credit, ID-ul, și chiar cărți de vizită!. ????CADOUL PERFECT : Acest material durabil de piele Buzunar Protector face un cadou excelent pentru cei birou petreceri de vacanta.Mare pentru orice profesie, cum ar fi ingineri, profesori, scriitori, artiști, sau CPA modelului făcându-l un dar de durată pentru oricine și toată lumea.

Specificații detaliate